Geri Dönüşüm Seti

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geri dönüşümlü atıklar için kullanılan geri dönüşüm setleri, çeşitli renk ve geometrik yapılarda üretilerek, kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Kâğıt, plastik ve cam üçlemesinin yanında, istenilen ikilemenin de yer aldığı birleşimler, ürün yelpazesi içinde bulunmaktadır. 1888 numaralı sıfır atık kovaları, otuz santimetre olan alt zeminli bir üçgen vari yapıyı andırır.

Çöp Konteyner sitesi ürün yelpazesinde, estetik görünümlü, paslanmaz özellikli, bahçe çöp kovaları da yer almaktadır. 1714 numarası ile kova kesimi, 430 numaralı paslanmaz özellikli bir yapıdadır. Ayak tarafının ise boyası, hem elektro statik hem de toz boya kullanılarak yapılmıştır.

Atık Torbası

Bir taraftan metal çöp konteyneri ve çeşitlerinin üretimi yapılırken, öbür taraftan hem plastik varil hem de atık torbası imalatı da firma tarafından üretilen ürün yelpazesinde bulunmaktadır. Yirmi litre kapasiteli ve vidalı yuvarlak kapaklı, yuvarlak plastik varil, renk ve hacim olarak değişen guruplarda seri üretimi gerçekleştirilmektedir. Doksan litre kapasitesi olan atık torbası da sipariş listesindeki kalemler arasındadır.

Hizmet Prensipleri

Plastik çöp konteyneri ve diğer tüm ürün çeşitlerini, iade edebilme garantisi ile alma imkânı tanıyan Çöp Konteyner Firması, iki hafta içerisinde ister ürün değişimi isterse de para iadesi yapmaktadır. Yedi yirmi dört, zaman mefhumu olmaksızın, canlı destek hattı ile site üstünden yardım alabilmektesiniz. Ürün farkı gözetmeksizin, tüm ürünler için kargo ile gönderim, firmaya aittir. Kargo ücreti olmadan, ücretsiz destek alma fırsatı veren ender firmalardandır.

 

Bu Yazıya Tepki Ver