Goldexco.in, dijital yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Goldexco.in, dijital yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi. Tüm işlem çiftlerinde %100 Komisyon iadesi, Referansına Ödüller, Demo hesap ile hem öğrenip hem de para kazanma imkanı, Yüksek Güvenlik, İninal Plus Kart ve Kilit paketleri ile yıllık pasif gelir gibi bir çok özellikle artık Türkiye’de.

Dijital dünyanın yeni arayüzü Goldexco.in ABD, silikon vadisinde yazılım üzerine pek çok alanda etkinliği bulunan, 2019 yılından itibaren kripto teknolojiler üzerine yoğunlaşmış FinCEN MSB lisansına sahip, global pazarda kripto alım satım faaliyeti gösteren bir firmadır.

Goldexco.in çalışmalarını yürüttüğü ülkelerde kültürel alışkanlıkların önündeki engelleri kaldırıp kullanıcının ihtiyaçlarını maximum düzeyde karşılamak için yerel firmalar ile iş ortaklıkları yaparak büyümeye devam etmektedir.

Türkiye’de iş ortağı olarak ininal kart firmasının alt yapısını kullanmak ve yerel bankalar ile kullanıcıların kolay transfer ve işlem ücreti yükünden kurtulmaları için Teknokent te faaliyetlerine 2011 yılından beri bilişim alanında faaliyet gösteren Devasa Bilişim Ltd. ile anlaşmıştır.

Goldexco.in ile kullanıcılar alışılagelmiş alım satım platformlarındaki tekdüze sistemlerin ötesine taşımak için çalışmalarına hızlıca başlıyor.

Yerel lokasyon da hizmetler, kullanıcıya ihtiyaçları doğrultusunda aynı dili konuşan aynı amaçla yola çıkmış bir projedir.

Goldexcoin.de sadece alım satım yapmazsınız.

Sistemi kullandıkça ödüller kazanırsınız.

Başlangıç için sistemde kilit (STAKE) paketlerini kullanarak

* Aylık pasif geliri,

* %100 komisyon iadesi,

* Referans ödülleri

avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Kripto alım satımında yeniyim neyin nasıl olduğunu bilmiyorum diyenlere !

Goldexco.in aynı zamanda bir eğitim akademisi..

Goldexco.in e DEMO hesabından üye olarak açıklanan tarihlerde yapılacak olan trade yarışmalarına katılarak sıfır risk ile kripto alım satımını hem öğrenip hem de para kazanabilirsiniz. Yarışma ve diğer ayrıntılar hakkında daha fazlası goldexco.in ‘de

Kaynak: https://goldexco.in/

Bu Yazıya Tepki Ver