Göz Altlarınızı Çok Daha Canlı Hale Getirin

2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Gözlerin alt kısmında yer alan bölgenin normalde ten ile aynı renkte olması gerekmektedir. Fakat başta genetik ve aşırı uykusuzluk başta olmak üzere çeşitli sorunların ortaya çıkmaya başlaması ile beraber bu bölgede morluklar ortaya çıkmaktadır. Birçok kişi için bu tarzdaki morlukların ilk olarak ortaya çıktığı dönemlerde çok büyük bir sorun baş göstermiyor olsa da daha sonrasındaki dönemlerde var olan morluk görünümü kişileri ciddi anlamda rahatsız etmeye başlar. Ortaya çıkmış bu durumun giderilebilmesi adına çeşitli ürünler kullanılıyor olsa da bu ürünler asla tam anlamıyla istenilen sonuçların ortaya çıkmasına yardımcı olmayacaktır. Konu ile alakalı çok daha etkili sonuçları elde etmek isteyenler ise son dönemlerde göz altı dolgusu işlemleri hakkında yaptıkları araştırmalar ile beraber istedikleri sonuçlara rahatlıkla ulaşıyorlar.

 

 

Göz Altı Dolgusu Nasıl Yapılır?

 

İlk olarak kullanılmaya başlandığı dönemden itibaren göz altı dolgusu işlemleri pek çok kişi tarafından tercih edilmekte olan bir işlem olarak ön plana çıkmayı başarmış durumda. Cilde gerginlik ve nem vermekte olan maddelerin kaybı sonucunda ortaya çıkan sorunlar arasında bulunan göz altı morlukları kişilerin çok daha yorgun bir görünüme ulaşmasına neden olmaktadır. Estetik olarak da kötü bir görüntünün ortaya çıkmasına neden olan bu sorunun giderilmesi adına yapılmakta olan göz altı dolgusu işlemlerinin mutlaka alanında deneyimli olan isimler tarafından yapılması gerekmektedir.

 

Aksi durumda yapılacak olan göz altı dolgusu istenilen sonuçların ortaya çıkması bakımından son derece başarısız olacaktır. İşlemin yapılmasından önce bölge antiseptik solüsyon kullanılarak dikkatlice temizlenmektedir. Temizleme işleminin yapılması ile beraber ise işlem esnasında kişinin acı hissi ile karşı karşıya kalmaması adına lokal anestezi işlemi yapılmaktadır. Göz altı dolgusu işleminin yapılması adına kapalı uçlu kanüller kullanılmaktadır. Bu kanüller aracılığı ile dolgu malzemesi ilgili bölgeye akıtılmaya başlanır. Yapılmakta olan bu işlem ile beraber göz altı bölgesinde hacim artışının meydana gelmesi sağlanmış olur. Yaklaşık olarak 30 40 dakika içerisinde tamamlanan işlem ile beraber oldukça uzun bir süre boyunca kalıcı hale gelmiş olur.

 

 

Yapılacak olan göz altı dolgusu sonrasındaki ilk gün herhangi bir sorun olmaması adına sıcak su banyosu yapılmaması gerekmektedir. İşlemin sona ermesinin hemen ardından bölgeye dikkatli bir şekilde buz uygulaması yapılmaktadır. İlk bir haftalık süre boyunca aşırı yüz hareketlerinin yanı sıra çok hareketli spor hareketlerinden kaçınmak da yine kişilere tavsiye edilmekte olan başlıklar olarak listelenmektedir. Genel olarak bakıldığı zaman göz altı dolgusu işlemi herhangi bir sorun teşkil etmeden gerçekleştirilmekte olan bir işlemdir. Fakat bu aşamada dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta bulunmaktadır. O da alanında deneyimli isimler ile iletişime geçmektir.

 

Özellikle de son dönemlerde göz altı dolgusu konusunda insanların ortaya çıkan istekleri ile beraber artık pek çok farklı yerde bu işlemin yapılmakta olduğunu görmek mümkün. Fakat her ne kadar sayı bakımından fazla alternatif ortaya çıkıyor olsa da bu isimlerin tamamı asla istenilenlerin ortaya çıkartılması bakımından doğru tercihler değildir. Göz altı gibi oldukça ince ve hassas bir deriye sahip olan bölgeye yapılacak işlemlerin çok daha dikkatle yapılması gerektiği için mutlaka bu alanda deneyimli olan isimler ile çalışmaların yapılması gerekmektedir. Bu konuda en iyi sonuçları elde etmek isteyen ve göz altı bölgesindeki morlukların etkili şekilde ortadan kaldırılması adına başarılı çalışmaların yapılmasını hedefleyenler, www.drmustafakaratas.com ile beraber aradığı sonuçlara kolaylıkla ulaşmayı başaracaktır.

Bu Yazıya Tepki Ver