Grogren kurdele Satın Al

Grogren_kurdele
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayalperest Boncuk web sitemizden Grogren kurdele,  satın alabilirsiniz. Grodgen kurdeleler çok sert bir kurdele türüdür. Sertliği sayesinde diğer kurdelelerden kolaylıkla ayırt etmeniz mümkündür. Bu kurdeleler size, güzel ve narin görünmeye devam ederken, aynı zamanda kurdeleye daha fazla derinlik sağlar. Grogren kurdele, yün, ipek, naylon veya tiftik dahil olmak üzere bir dizi farklı malzemeden yapılmaktadır.  Süsleme ve el işleri ile dekorasyon süslemelerinde de kullanılmaktadır. Parlak görüntüsü sayesinde bir çok alanda tercih edilmektedir.

Grogren kurdelenin çok sayıda kullanımı olduğu gibi bu onu çok yönlü kılar. Genellikle daha sağlam bir kurdele olarak görülür ve pratik amaçlar için kullanılabilir.  İnsanlar genellikle çok daha hassas amaçlar için saten kurdele kullanırlar. Bir giysiye mükemmel bir süsleme yaratır veya bir hediyeyi sarmak için kullanabilirsiniz. Parlak kaplama her özel güne göz alıcı bir dokunuş kattığından, pek çok kişi düğün dekorasyonlarına saten kurdeleler eklemenin yollarını bulur. Kumaşın parlaklığı, aynı zamanda desen veya baskının benzer şekilde parlak olmayan bir kumaştan çok daha fazla öne çıkacağı anlamına gelir.

6

Grogren ve saten kurdeleye yan yana baktığınızda, ikisini birbirinden ayırmak inanılmaz derecede kolaydır. Daha önce de belirtildiği gibi, grogren kurdele, nervürlü bir yüzeye sahip çok daha sağlamdır, saten kurdele ise daha yumuşak ve daha parlaktır. Her ikisi de farklı renk ve genişliklerde olabilir, bu nedenle boyut sınırlamaları konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Her ikisinin de kendi artıları ve eksileri ve kendi özel kullanımları vardır.  Grogren polyester kurdeleler, alışveriş poşetlerinde her zaman kulp olarak kullanılabilir. Diğer malzemelerle karşılaştırıldığında grogren kurdelelerin birçok iyi özelliği vardır.

Grogren kurdeleler %100 polyesterden yapılsa da aralarında bazı farklılıklar bulunmaktadır. Naylon, biraz da polyester gibi sentetik bir elyaftır, yüksek yoğunluk, yumuşaklık, yırtılmaya karşı dayanıklılık gibi avantajlara sahiptir, ancak kolayca solar. Son yıllarda yavaş yavaş polyester ve diğer malzemelerle değiştirilmektedir.

Sadece kulp olarak kullanılmayan grogren polyester şeritler, genellikle kumaş büzme ipli poşetlerin üzerine uygulanan çekme halatları olarak kullanılır ve grogren polyester şerit fiyonklar genellikle süslenmek üzere hediye çantalarına ve hediye paketleme kutularına eklenir. Detaylar İçin; https://www.hayalperestboncuk.com.tr/grogren-kurdele

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver