Gülüş Estetiği Yöntemleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İzmir diş estetiği, gülüş estetiği sağlamakla birlikte kendinize emi gülüşler sergilemenizi sağlar. Ağız içinde dişlerde zaman zaman birçok sorun yaşanabilir. Dişlerin çıkılması, çatlaması, diş arası boşluklar ya da çekilen diş sonrası oluşan boşluk ağızda estetik olmayan bir görünüm oluştururken aynı zamanda ağız içinde rahatsızlık da oluşturur.

Ağız içinde dişlerin sağlıklı olması ve estetik görünmesi adına birçok gülüş estetiği yöntemi kullanılır. Bu yöntemler hem ağız ve diş estetiği oluştururken hem de aynı zamanda dişlerin daha sağlıklı bir yapıya ulaşmasını sağlar.

Zirkonyum Kaplama Nedir?

İzmir zirkonyum kaplama zirkonyum maddesinin ısı ile işlem görmesi sonucunda üretilir. Isıya karşı dayanıklı olduğundan ağız içinde aşırı sıcak ve soğuğa karşı hassasiyet yaratmaz. Zirkonyum saf bir maddedir ve içinde metal yoktur. Metal olmadığı için ağız, diğer dişlere ve minelere uyumu oldukça kolaydır.

Işık geçirgenliği yüksek bir kaplama çeşididir. Bu sayede yapaylığı ortaya koyan mat görüntü meydana gelmez. Dişlerde doğal ve estetik bir görünüm sergiler. Genellikle estetik olarak uygulandığı bilinse de zirkonyum, arkadaki görünmeyen dişlerin sağlığı için de uygulanan bir yöntemdir.

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

Kaplama çeşitleri genellikle iki farklı şekilde üretilerek dişlere uygulanır. İki tabakalı olarak üretilen ve uygulanan zirkonyum kaplama modeli son derece estetik bir görünüme sahip olsa da kırılabilecek yapıda ve hassastır. Bir de tek tabakalı olarak üretilen zirkonyum kaplama çeşidi vardır.

Tek tabakalı zirkonyum kaplama kullanım açısından son derece dayanıklıdır. Sert yiyecekler rahatlıkla çiğnenir. Aynı zamanda aşırı sıcak ve aşırı soğuğa karşı hassasiyet yapmaz. Bu kaplamanın kullanımı rahat olsa da iki katlı zirkonyuma göre estetik değeri daha düşüktür.

İmplant Nasıl Yapılır?

İzmir implant uygulaması, titanyum adı verilen cansız maddelerin canlı olan çene kemiği içine yerleştirilmesidir. İmplant, çekilen dişin oluşan boşluğunu doldurmak ve bu kaybedilen dişin işlevlerini yerine getirmek için yapılan bir cerrahi işlemdir. İzmir implant uygulaması yapılırken çene vida şeklindeki implant, çene kemiği içine takılır ve üzerine diş kaplama yapılır. Böylece kaybedilen dişin yerine işlevlerini yerine getirmesini sağlar.

İmplant Kimlere Uygulanır?

İzmir implant yöntemi kurtulamayan ve çekilen dişin yerine oluşan boşluğu doldurmak hem sağlıklı hem de estetik bir görünüm oluşturmak için yapılan cerrahi bir işlemdir. İmplant, herkese uygulanabilir bir işlem olmakla birlikte çocuklarda uygulanmaz.

İmplant, çene kemiğine yerleştirildiğinden diş yapısını etkiler. Çocukların diş ve çene yapısı gelişmekte olduğundan implant çene ve diş yapısını olumsuz etkiler. Bu nedenle de çocuklarda implant uygulanmaz.

Diş Estetiği Nedir?

İzmir diş estetiği, dişlerdeki estetik olmayan görünümü ortadan kaldırmak ve kişiye estetik bir görünüm kazandırma için yapılan işlemler bütünüdür. Dişlerin sararması, kırılması, çatlaması ya da diş kaybı gibi durumlar dişlerin estetik değerini olumsuz etkiler. Bu noktada diş estetiği ile dişler daha muntazam ve şık bir görünüme kavuşturulur.

Diş Estetiği Fiyatları

İzmir diş estetiği fiyatları hakkında kesin ve net bilgi ancak diş estetiğinin yapılacağı merkezden alınabilir. Çünkü her hastaya yapılan diş esteti uygulamaları farklıdır. Kişilerin diş sorunlarına yönelik kişiye özel uygulanan diş estetiği tedavilerinin fiyatları da kişiye özel olarak belirlenir.

Diş sağlığı merkezlerinin fiyatlandırma konusunda taban fiyatları belirlenir. Merkezler bu taba fiyatlara bağlı kalarak kendi fiyat politikalarını kendileri belirler. Bu nedenle de her ağız ve diş sağlığı merkezinde uygulanan diş estetiği fiyatları değişebilir özelliktedir.

 

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver