Gümüşhane’de gökyüzünde görülen aydınlık ceset, heyecanlandırdı: Uzaylılar mı geliyor?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yücebelen köyündeki Minarlı Yaylası’ndan önceki gün gökyüzünde görülen parlak beden hem merak uyandırdı keza de korkuya niçin oldu. Köylüler hemen cep telefonlarıyla belirsiz cismi görüntüye aldı. Görüntülerde, aydınlık karoser, bir dakika boyunca yere içten süzülüp, kayboluyor.

SOSYAL MEDYADA DURUM OLDU

Köylülerin “Uzaylılar mı geliyor?” şeklindeki sözlerinin yer aldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Büyük alaka görebilen parlak cismin ne olduğu jandarma kadar araştırılıyor.

‘ÇOK HEYECANLANDIK’

Yücebelen köyü sakinlerinden Şenol Selvi, “Gökyüzünde parlak bir karoser gördük. Kayda aldım sonradan gözden kayboldu. Ne olduğunu bilmiyoruz. Fazla heyecanlandık. Ben önce helikopter, uçak zannettim. Aklımızdan her şey geçti lakin ne olduğunu bir türlü çözemedik” dedi.

Mahmut Selvi de “Görüntüyü izleyince merak edip, yaylaya geldim. Yerini bakmak istedim. Biri füze mi attı ne oldu bilmiyoruz” diye konuştu.

‘YAYLAYA BÜYÜK BİR IŞIK VURDU’

Nihat Selvi ise “Işığın göktaşı olduğunu düşünüyorum. Yaylaya büyük bir ışık vurdu. Nasıl Olursa Olsun ‘S-400 alındı, deneme yapıyorlar’ dedim. Ne olduğunu fazla merak ediyoruz” dedi.

(DHA)

Bu Yazıya Tepki Ver