Günübirlik Tekne Turları

Tatile gelenler, kaldıkları otelde bulunan her türlü aktiviteden yararlanırlar.

adrasanteknesi (3)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tatile gelenler, kaldıkları otelde bulunan her türlü aktiviteden yararlanırlar. Ancak tatil süresince değişik yerler görmek ve farklı ortamlarda bulunmak, tatili unutulmaz anılar arasına sokmak için değişiklikler yaparlar. Antalya ve Türkiye’nin tatlı suyu ile en çok dikkat çeken ve turkuaz renginin hâkim olduğu denizine sahip olan Suluada tekne turu en çok tercih edilenlerden biridir.

Doğa, deniz, güneş ve kum dörtlüsü ile keyifli saateler geçirmek isteyenler, Adrasan Teknesi sitesinden yaptıracakları rezervasyonla bu güzel saatlere eşlik edebilirler. Günübirlik olarak yapılan bu tekne turlarında uygun fiyatlar ile kaliteli hizmet sunulmaktadır. Teknede yapacağınız gezi boyunca farklı insanlarla tanışabilir, enfes balık menüsünü tadabilir ve geçirdiğiniz tatil gününü tarihe yazabilirsiniz.

Tekne Turu Hangi Saatte Yapılır?

Tatilcilerin en merak ettiği konulardan bir tanesi de Adrasan tekne turu yapmak istenildiğinde bunun için ne yapılması gerektiğidir. Siteden bu konuda tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz. Sabah 09.45 te hareket eden tekne, başladığı noktaya 17.45 gibi dönmektedir. Bu saatler dışında bireysel kiralama yöntemi ile kendi özel turunuzu yapabilirsiniz. Güneşin ve denizin her saatinin tadını çıkarmak adına bu saatler belirlenmiştir.

Tekne turu esnasında etrafınızı seyredebilir ve durulan noktalarda verilen süre çerisinde denizin tadını çıkarabilirsiniz. Lezzetli yemek ve ikram menüleri ile de gününüzü güzel bir şekilde geçirebilirsiniz. Adrasan Plajından başlayan rota süresinde Aşk ve Batı Plajlarını da görmek imkânınız olacaktır. Adrasan Teknesi sitesini ziyaret ederek bu eşsiz güzellikteki tur ile ilgili görsellere de ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver