Güvenilir Laboratuvar Hizmetleri

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müşterilerinize, firmalara, banaklıklara, ülkelere karşı sorumlu olduğunuz ve yaptırmak zorunda kaldığınız test ve analiz işlemleri konusunda sizlere güvenilir ve hızlı bir şekilde hizmet alabileceğiniz Eurolab firması akreditasyon sahibi olan bir kuruluştur. Profesyonel kimyagerleri, alanında uzman olan laborantları ile sizlere hizmet veren teknolojik bir laboratuvar olarak yenilikçi yaklaşımlar ile sizlere test ve analiz hizmetleri veriyoruz. Tüm sektörlere hizmet veren profesyonel olarak laboratuvar hizmetleri alabileceğiniz bir firma olarak;

Medikal testleri,

Otomotiv testler,

Elektriksel testler,

Çevre testleri,

Gıda testleri,

Standardizasyon testleri ,

Kapsamında sizlere hizmet veriyoruz. Yapmakla sorumlu olduğunuz tüm analizler ve testler için kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmet alabileceğiniz bir kuruluş olarak sizlere belgelendirme hizmetleri de veriyoruz. Yapmış olduğumuz analizler sonucunda elde ettiğimiz verileri rapor haline getirerek sizlere sunuyoruz. Sizlere sunmuş olduğumuz raporlar ve belgeler dünya genelinde geçerli olan belgelerdir.

Çevre dostu bir laboratuvar olarak sizlere sunduğumuz çevre testleri kapsamında; atık testleri, emisyon testleri, enerji testleri, hava akış testleri, hava kalite testleri, iklim değişim testleri, imisyon testleri gibi tüm testler konusunda sizlere hizmet veriyoruz. Test ve analiz hizmetlerini profesyonel bir ekip ve teknolojik sistemler ile yapan, yerinde yaptığı incelemeler ile proses testlerinizi yaparak sizlere belge sunan, aldığı numuneleri profesyonel bir şekilde işleyerek sizlere hizmet veren Eurolab firması her alanda ilkeli ve kaliteli hizmet alabileceğiniz bir kuruluştur.

Bu Yazıya Tepki Ver