Güvenilir Taksi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul için taksi ihtiyacı bazen büyük bir sorun olabiliyor. Ya istediğiniz her an bir taksiye ulaşamıyorsunuz, yada ulaştığınız taksiler sizlerden gideceğiniz mesafe için yüksek ücretler talep ediyor. Bu iki durumla da karşılaşmamak adına Korsan taksi olarak hizmet veren Limon Taksi ’ye ulaşabilirsiniz.

Limon Taksi firması çok uzun yıllardır bu konseptte sizlere hizmet sunmaktadır. 7 gün 24 saat her taksi ihtiyacınızda kısa bir süre öncesine kadar bizlere ulaşabilir ve taksi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İstanbul içi trafik sorununu hesaba katarak taksi ihtiyaçlarınızdan 40/45 dakika öncesinde bizleri aramanız yeterli olacaktır. Geniş araç filomuz sayesinde sizlere en yakın olan aracımızı en kısa süre içerisinde istemiş olduğunuz adreslere ulaştırabiliriz.

İstanbul İçi Taksi İhtiyaçlarınız İçin Arayabilirsiniz.

Ümraniye Korsan Taksi talepleriniz için Limon Taksi olarak bizler arayabilirsiniz. Web sayfamızda yer alan iletişim numaralarımız günün her saati erişme açık olarak sizleri beklemektedir. Gideceğiniz mesafe ile ilgili fiyat talepleriniz olursa, bunu whatsapp destek hattımız üzerinden bizlere iletebilirsiniz.

Maltepe Korsan Taksi ihtiyaçlarınız için sizlere hizmet veriyoruz. En uygun fiyatlardan en güvenilir şekilde gideceğiniz yere ulaşabilmek için bizleri arayabilirsiniz. En kısa süre içerisinde en konforlu araçlarımız sizler için belirtmiş olduğunuz adrese ulaşacaktır.

Eğer başka adreslerden getirtmek istediğiniz farklı eşya vb. uygulamalar için de bizlere ulaşabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınız en güvenilir şekilde firmamız tarafından karşılanmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver