Güzel Sözler

Hepimiz için karşımızdakinin ne söylediği ister istemez önemli durumdadır.

sozlervadisi (8)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepimiz için karşımızdakinin ne söylediği ister istemez önemli durumdadır. Gerek arkadaşlıklarda gerekse günlük hayatta kurduğumuz herhangi bir ilişkimizde sarf ettiğimiz sözler, en az bakışlarımız ve beden dilimiz kadar karşımızdakini etkiler. Günlük hayatta delikanlı sözler sarf ettiğimizde oluyor. Gayet uysal sözler sarf ettiğimizde.

Ancak bazen o kadar zihnimiz yoruluyor ki, söz üretmekte de güçlük çekebiliyoruz ve tekrara düşmeye başlıyoruz. Bu da çevremiz tarafından pek hoş karşılanan bir durum olmuyor. ‘Peki, bu durumda ne yapabilirim’ diye düşünüyorsanız fazla düşünmenize gerek yok. Neden çünkü Sözler Vadisi sizin için bunu yapıyor. Sadece siteye girin ve en uygun sözü seçin.

Sözlerinizde Tekrara Düşmeyin

Gerek erkek sevgiliye aşk sözleri söylemek konusunda olsun gerekse kız arkadaşlara iyi geceler mesajı atmaya kadar birçok seçeneğiniz bu sitede mevcut. Böylelikle tekrara düşmez ve karşınızdaki kişiyi etkilemek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalmazsınız. Çünkü tekrara düşülen sözler bir süre sonra olumsuz bir algı yaratmaktadır.

Ona İyi Geceler Deyin

Hangimiz günü sevgilimizden gelen güzel bir iyi geceler sözüyle kapatmak ve bunun huzuru ile uykuya dalmak istemeyiz ki. Bu bizi mutlu ettiği kadar aramızdaki sevgi bağının güçlenmesine de katkıda bulunacaktır. Sevgiliye iyi geceler sözleri söylemek aynı zamanda çok da romantik bir hareket olacaktır. Hadi sizlerde Sözler Vadisi sitesine girin ve sevgilinize söyleyeceğiniz sözü seçerek mesaj atın ve arayarak söyleyin.

Bu Yazıya Tepki Ver