Güzelliğinizi Ön plana Çıkaracak Basit Adımlar

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Medikal cilt bakımı gibi uygulamalar cildinizdeki leke görünümünü ortadan kaldıran ve kusursuz bir cilt görünümüne sahip olmanızı sağlayan basit adımlardan sadece bir tanesidir. Derin cilt lekelerinizi temizletmek ve cildinizdeki temizliği en alt cilt katmanınıza kadar hissedebilirsiniz.

Cilt bakımının yanı sıra kadınların en çok tercih ettiği estetik işlemlerden birisi de dolgun ve canlı dudaklar elde etmenizi sağlayan dudak dolgusu estetiğidir.

Dudak Dolgusu Nedir?

Dudaklara daha estetik bir görünüm ile birlikte hacim ve farklı bir şekil kazandırmak amacıyla dudak dolgusu yapılır. İnce bir iğne yardımıyla dudakların kenarlarına ve içine enjekte edilen dolgu malzemesi sayesinde dudaklara anında hacim kazandırılır. Dolgu malzemesi olarak hyaluronik asit kullanılır.

Hyrluronik asit, cilde zararsız olmakla birilikte dokuları iyileştiren ve cilde fayda sağlayan bir maddedir. Ayrıca cildi pürüzsüz hale getirerek dudak dolgusunun da muntazam şekilde görünmesini sağlar.

Dudak Dolgusu Nasıl yapılır?

Genel değil kişiye özel bir uygulamadır. Uygulama öncesinde ilk aşama olarak dudak şekli belirlenir. Daha sonrasında belirlenen dudak şekline ve var olan dudak yapısına göre hyaluronik asit ile dolgu malzemesi hazırlanır. İşleme başlamadan yarım saat öncesinde dudaklara anestezi yapmak için krem sürülür.

Anestezi süresi dolduğunda kıl gibi iğneler ile dudağın belirli noktalarından dudağa dolgu malzemesi enjekte dilerek uygulama yapılır. Uygulama 30 dakika içinde tamamlanır. Uygulama sonrasında heme gözle görülür sonuç almak mümkündür.

Medikal Cilt Bakımı Kimlere Uygulanır?

Kimyasal madde barındırmayan ve her cilt tipi için uygulanması uygun olan cilt bakımıdır. Bu nedenle de cildine değer veren hem kadın hem erkeklere uygulanabilen bir yöntemdir. Medikal cilt bakımı kapsamında öncelikle cilt en alt katmanlarına kadar temizlenir ve arındırılır. Temizleme işleminden sonra cilde buhar banyosu yaptırılır ve cildin tüm tıkanmış gözenekleri açılır.

Özellikle sağlığını ve esnekliğini kaybetmiş, üzerinde ince kırışıklar oluşmuş cilt tipleri için medikal cilt bakımı faydalı ve düzenli olarak yapılması gereken bir cilt bakımıdır.

Medikal Cilt Bakımı Fiyatları

Medikal cilt bakımı fiyatları konusunda tek bir fiyat söyleyebilmek mümkündür. Öncelikle her cilt bakım merkezinde medikal cilt bakım fiyatları farklıdır. Bununla birlikte cilt tipi, uygulanacak yöntemler, gerekiyorsa cilde uygulanacak ek bakım yöntemleri gibi durumlar fiyatların değişmesinde etkendir.

Cildinizin derinlemesine temizlenmesini, gözeneklerinizin açılmasını ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını istiyorsanız medikal cilt bakımı yaptırabilirsiniz. Fiyat alabilmek için bakımı yaptıracağınız merkezde kontrollerinizi yaptırarak kesin fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Lazerle Leke Tedavisi Nedir?

cilt lekelerinden rahatsız olan kişilerin başvurduğu lazerle leke tedavisi etkili bir yöntemdir. Tedavi sırasında lazer ışınları uygun tekniklerle cilt altına gönderilir. Bu sayede ciltteki leke oluşumları kökten yok edilir.

Cilde lazer tedavisi yapılırken bu ışınlar aynı zamanda cilt altında leke oluşumuna ortam hazırlayan olumsuz durumları da tahrip ederek cildi onarır ve lekelenmelerden temizler.

Lazerle Leke Tedavisi

Cildinizdeki inatçı ve köklü lekelerden kurtulmanız mümkündür. Doğum lekeleri, doğuştan gelen lekeler, güneş lekeleri, sivilce lekeleri, çil ve benler de lazer ışınlarının cilt altına gönderilerek leke oluşumunu destekleyen faktörleri cilt altından temizler.

Lazerle Leke Tedavisi Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cilt, tahriş olmaya elverişli ve son derece hassastır. Bu nedenle de tedavi sonrasında cildi tahriş etmemek ve özen göstermek gereklidir.

Lazer ışınlarının cilt altındaki etkisi en az 3 gün süreceğinden bu süre zarfında cilde makyaj yapmak ve cildin enfes almasını engelleyecek kozmetik ürünler sürmekten de kaçınılmalıdır.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver