Halkbank, Tokyo Olimpiyatlarının MVP’si Earvin Ngapeth’i Transfer Etti!

Screenshot_3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halkbank, Olimpiyat Şampiyonunu Kadrosuna Dahil Etti!

Halkbank, voleybol sahalarının parlayan yıldızı, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda “En Değerli Oyuncu” olarak öne çıkan Earvin Ngapeth’i bünyesine dahil etti. Bu büyük transferle ilgili olarak Ankara’da düzenlenen imza töreninde, Ngapeth Halkbank formalarını giymekten duyduğu heyecanı paylaştı.

32 yaşındaki Fransız smaçör, Halkbank ile daha önce de temaslarının olduğunu belirtirken, son yılda bu iletişimin daha yoğunlaştığını ifade etti. Takımı tercih etmesinde yakın arkadaşı Nimir Abdel-Aziz’in etkisi büyük oldu. Ngapeth, Halkbank’a gelirken hedefinin her zaman kazanmak olduğunu vurguladı. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve Süper Kupa’da kazanmak istediklerini belirten oyuncu, Türkiye Ligi’nde de favori takımlar arasında olduklarını söyledi.

Earvin Ngapeth’in parlak kariyeri, hem Fransa’da hem de uluslararası arenada birçok başarıya tanıklık etti. Poitiers, Tours gibi Fransız takımlarında başladığı kariyerine İtalya, Rusya ve İran’da devam etti. Katıldığı turnuvalarda toplamda 28 bireysel ödül kazanan Ngapeth, en prestijli ödülü olan MVP’yi 2021 Tokyo Olimpiyatları’nda alarak kariyerinin zirvesine ulaştı.

Bu Yazıya Tepki Ver