Hametan Krem Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Hametan krem cilt üzerinde ortaya çıkan yara ve sivilcelere karşı etkili bir tedavi sunar. Cilt bakımını yaparken içerisinde neler olduğu belli olmayan kremlerden uzak durmanız gerekir

Hametan krem Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan ürünlerden bir tanesidir. Kalitesiz ürünlerde bakanlık herhangi bir onay vermemektedir. Hemetan krem pek çok kişinin favori ürünlerinden biri olmayı başarmıştır. Bu yazımızda sizlere Hemetan krem hakkında detaylardan bahsedeceğiz.

Hametan Krem Nedir?

Hametan krem nedir? Günümüzde pek çok kişinin memnun kaldığı Hemetan, krem ve pomad olarak iki çeşitte satılmaktadır. Bu krem özellikle cilt bakımlarında tercih edilir.

Hametan krem cilt üzerinde ortaya çıkan yaralar, sivilceler ve cilt lekeleri gibi sorunlarda kullanılmaktadır. Alüminyum tüp içerisinde eczanelerde satılır. İçerisinde 30 g ve 50 g şeklinde kremler yer alır.

Hametan Krem İçeriğinde Neler Vardır?

Dermotologların favori ürünlerinden biri olan Hemetan bir çok reçetede kendisine yer buluyor. Hemetan kremin içerisinde hamamelis virginiana etken maddesi bulunuyor. Bu etken madde akne, sivilce ve güneş yanıklarında kullanılıyor. Hemetan krem antioksidan özelliği ile ön plana çıkıyor. Deri bölgesinin büzülerek yaranın çabuk iyileşmesine yardımcı oluyor. Ürün içerisinde paraben ya da petrol bulunmuyor.

Hametan Krem Nasıl Kullanılır?

Ürünü kullanmadan önce mutlaka doktorunuza başvurmanız gerekir. Kremi mutlaka temiz bir alana uygulamalısınız. Fındık büyüklüğünde kremi alarak parmaklarınızla iyice yedirmeniz gerekir. Ürün sorunlu bölgeye kısa sürede etki göstermektedir. Uygulamadan sonra kremi sürdüğünüz bölgeyi yıkamamalı ya da üstünü kapatmamalısınız. Yaranız eğer büyükse gazlı bez kullanabilirsiniz.

Hametan Krem Ne İşe Yarar?

Hemetan krem ne işe yarar? Hametan krem cilt konusunda sizlere büyük bir sağlık desteği veriyor. Cildi yenileyen, parlak ve canlı görünmesini sağlayan Hemetan krem yaraların iyileştirilmesinde kullanılır. Krem ayrıca medikal ürün şeklinde de tercih ediliyor.

Hametan Krem Yan Etkileri Var Mıdır?

Her ilacın belirli yan etkileri bulunuyor. Hemetan krem çok hassas cilde sahip kişilerde bazı yan etkilerini gösterebilir. Kullanım sonrasında vücutta şişlikler meydana gelebilir. Daha fazla bilgi için https://www.igrus.com/hametan-krem-nedir-ne-ise-yarar-nasil-kullanilir adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver