Hangi Gömlek Tipi Terletmez

Screenshot_1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem erkek hem kadınlar için olmazsa olmaz kıyafetlerin başında gömlekler gelir. Binbir çeşit tasarımlarla vitrinlerde yerini alan gömlekler, renk, desen, model, kalıp, kumaş ve benzeri pek çok özellik ile ayrılır.

Her ortamda giyilmeye uygun olan gömlekler özellikle de klasik giyim tarzını gerektiren kurumsal iş yerlerinde daha çok kullanılır. Bu gibi ortamlarda kullanmak üzere tasarlanan pek çok gömlek modeli vardır. Hazır giyim dükkanlarında dilediğiniz gömleği bulabileceğiniz gibi Bespoke shirt şeklinde de özel gömlek diktirebilirsiniz. Bu tasarımlar sadece kişilere özel olup, kaliteli ve konforlu bir kullanım sağlar. Kimi zaman bu gömlekler uzun saatler giyilmek durumunda kalınabilir. Bu gibi durumlarda gömleğin terletmemesi hem sağlık hem de rahatsız olmamak adına önemlidir. Uzun mesai saatleri veya uzu bir gün için tercih edilen gömleklerde en çok dikkat edilmesi gereken konu terletmeyen kumaştan üretilmesidir. Hazır giyim gömleklerde bu özelliği karşılayan pek çok ürün varken özel dikim tercih ederek kumaşı kendiniz belirleyebilirsiniz.

Bespoke shirt ile uzun saatler konforlu olabilirsiniz

Uzun iş saatlerinde veya hareketli geçecek bir günde gömlek giymek gerekiyorsa terletmeyen kumaş özelliğine sahip olduğuna dikkat edilmelidir. Bu şekilde uzun saatler rahatsız olmadan kullanabilirsiniz. Hareketli bir gün için kumaşını kendiniz seçtiğiniz Bespoke shirt tercih edebilirsiniz. Böylelikle terletmeyen yapıda olan ürün, saatlerce sizi rahatsız etmeyecektir. Pamuk, keten, ipek, poplin gibi kumaşlardan üretilen gömlekler terletmeyen özellikleri ile özellikle sıcak mevsimlerde sıklıkla kullanılır. Pamuk kumaştan üretilen gömlekler teri tutması sayesinde rahatsızlık hissi vermediği gibi aynı zamanda yumuşak dokusuyla da konfor sağlar. Poplin kumaşlar ise, gömlekler için sıklıkla tercih edilen kumaş çeşididir. Terletmeyen yapısının yanı sıra çeşitliliğin bol olması da gömlekler için tercih edilmesini kolaylaştırır. Özellikle sıcak havaların en sevilen kumaş çeşitlerinden bir diğeri ise ketendir. Hem salaş duruşu hem de hafif ve terletmemesi kişilerin gömlek seçimlerinde keten kumaş olmasına dikkat etmesini sağlar. Her yaştan kullanıcı için özel detaylarla hazırlanan keten gömlekler, uzun saatler kullanmasında dahi rahatsızlık hissi vermez.

 

Bu Yazıya Tepki Ver