Hasır Tel Nedir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erez Kaynak çelik hasır ve filtre imalat sektöründe yer alan güçlü firmalardan birisidir. 2015 yılı itibari ile yenilenen teknolojisi ile birlikte çok daha kaliteli işler yapmaktadır. Üretmiş olduğu ürün çeşitlerine bakıldığında hasır tel üretimi ilk sırada yer almaktadır. Bunun ardından kafes tel üretimi ve panel tel imalatı da en üst kalite düzeyindedir.

Kafes teli imalatında siyah ham çelik, galvaniz tel ve paslanmaz malzemeler kullanılırken hasır tel imalatında da bu malzemeler kullanılmaktadır ancak çok daha fazla çeşitte üretim yapılmaktadır.

Hasır Tel Çeşitleri

  • Paslanmaz hasır tel, 304 kalite ve 316 kalite paslanmaz malzeme kullanılarak üretilmektedir. Bu malzemeler ısı, su ve asit ve deniz suyu gibi kimyasal etkenlere karşı dirençlidir.
  • Galvaniz hasır tel, sıcak daldırma galvaniz ya da elektro galvaniz kullanılarak üretilmektedir. Galvaniz hasır teller normal çelik hasır tellere göre daha dayanıklıdır.
  • Çelik hasır tel, siyah ham çelik kullanılarak üretilmektedir. Kullanılan çelik malzemem ham olduğu için çelik hasır teller üretimden sonra fırın boya ya da daldırma boya ile istenilen renklerde boyanabilir.
  • Punta kaynaklı hasır tel, siyah ham çelik, galvaniz tel veya 304 – 316 kalite paslanmaz malzemeden üretilmektedir. Galvaniz veya ham çelikten üretilen punta kaynaklı hasır teller sonradan boyanabilir özelliktedir.
  • Çit hasır teli, sıcak daldırma galvaniz, elektro galvaniz veya siyah ham çelikten üretilmektedir. Bu üretimler boyasız olarak yapılmaktadır.
  • Asansör seperatör hasır teli paslanmaz malzemelerden veya ham çelikten üretilmektedir. Bu malzemelere toz fırın boya işlemi yapılabilmektedir. İsteğe göre standart veya özel renklerde boyanabilmektedir.
Bu Yazıya Tepki Ver