Hepsiburada ve Akbank’tan, girişimci kadınlara özel finansal paket

1647333105_049A1247
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepsiburada, girişimci kadınlara destek için Akbank ile güçlerini birleştirdi. Bu iş birliğiyle Akbank, Hepsiburadanın Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü” programı desteklerine ek olarak, uygun koşullarla finansal destek sağlayacak.

 

Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü Programı dahilinde sunduğu komisyon indirimi, reklam ve pazarlama desteği, ücretsiz fotoğraf çekimi ve ücretsiz e-ticaret eğitimleri gibi pek çok avantajlarla, bugüne kadar Türkiyenin dört bir yanından 28 binden fazla kadına ulaşan Hepsiburada, girişimci kadınlara finansal destek amacıyla Akbank ile el ele verdi.

 

Akbank’ın sunduğu Kadın KOBİ Paketi” ile, Hepsiburadanın Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programından faydalanan ve finansal ihtiyaçlarını karşılamak ya da hayallerini büyütmek isteyen girişimci kadınlara, 12 milyon TLye kadar, %80 Kredi Garanti Fonu teminatı ve avantajlı faiz oranlarıyla TL Taksitli Ticari Kredi imkanı sunulacak. Vade olarak işletme kredilerinde azami 12 ay ödemesiz dönem dahil azami 60 ay, yatırım kredilerinde azami 36 ay ödemesiz dönem dahil azami 120 ay uygulanacak. Ayrıca bu krediden yararlanan kadın girişimciler 12 ay boyunca ücretsiz para transferi, Akbanka yeni POS müşterisi olacaklar ise 3 ay %1,09 komisyon oranı ve ÖKC 90 TL/Sabit 70 TL/Mobil 100 TL ve ücretsiz Akbank Cebe POS fırsatlarından da yararlanabilecek. Hepsiburadanın kadın girişimcilerine Akbank Kadın KOBİ Paketi dahilinde, ilk kez Aksigorta Hayata Devam Sigortası ürünü alanlara 1 defa ücretsiz Mamografi/USG Hizmeti, Akbank KOBİ Uzman Hattı’nda öncelikli hizmet, EBRD ve Frankfurt Schooldan ücretsiz danışmanlık, eğitim ve mentorluk hizmetleri imkanı da sunulacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü gibi anlamlı bir günde bir araya gelerek bu kıymetli iş birliğine imza atan Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ve Hepsiburada CFOsu ve Yönetim Kurulu Üyesi Korhan Öz imza töreni sonrası açıklama yaptı.

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz açıklamasında; Kadın girişimcilerimizin işlerini kurma, büyütme ve yönetim aşamalarında ihtiyaç duydukları destek için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Kredi Garanti Fonu ile yaptığımız iş birliği kapsamında kadın KOBİ’lere avantajlı fiyatlarla %80 KGF teminatlı taksitli ticari krediden faydalanma imkanı sunduk.  Bu kredi ile finansman ihtiyacı karşılandıktan sonra ihtiyaç duyulan mentorluk, danışmanlık ve eğitim hizmetlerini de ücretsiz olarak veriyoruz.

Kadın KOBİ’lerimizi farklı iş birlikleriyle de desteklemeyi sürdürüyoruz.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Hepsiburada ile iş birliği yaparak Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü” programının bir parçası olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Sürdürülebilir ekonomik kalkınma ve toplumsal gelişim için kadınların ekonomiye daha çok  ve aktif katılımının önemine olan bilincimizle bu gibi güzel projelerde kadın KOBİ’leri aralıksız şekilde desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Hepsiburada CFOsu ve Yönetim Kurulu Üyesi Korhan Öz ise iş birliği konusunda şöyle konuştu: Hepsiburada olarak, kadın girişimcilere destek olmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 2017 yılından bu yana, Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programımızla girişimci kadınlara eğitim, pazarlama ve operasyonel süreç konularında birçok destek sağlıyoruz. Akbank ile başlattığımız yeni iş birliğimiz de kadın girişimcilerimizin üzerindeki finansal baskıları en aza indirmeyi, onlara nefes aldırmayı amaçlıyor. Akbank ile bu projede beraber olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor, bu paketle girişimci kadınların yaşadıkları finansal engelleri aşmalarına destek olmayı arzu ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de tüm imkanlarımızı seferber ederek girişimci kadınların güçlerine güç katmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Kadın girişimciler için fırsatlarla dolu bir iş birliği

Krediden faydalanan girişimci kadınlar, sunulan bu finansman olanakları ve diğer cazip avantajların yanı sıra, özetle aşağıdaki imkanlara da sahip olabilecekler:

  • Hepsiburada ödemelerini Akbank üzerinden alan kadın girişimcilere özel sunulan Hoş geldin avantajları dahilinde, 12 ay boyunca Akbank İnternet ve Mobil kanallarından ücretsiz 100 havale ve 100 EFT imkanı.
  • Akbank ile yapılacak 24 ya da 36 aylık maaş anlaşması kapsamında Kadın KOBİ’ler hem firmaları için maaş bütçesinden hem de firma çalışanlarına özel sunulan muafiyetlerden 1 yıl boyunca faydalanabilirler.
Bu Yazıya Tepki Ver