Her an kapı dışarı edilebilir

Screenshot_3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük’ten ayrıldıktan sonra İtalya’nın Serie B takımlarından Sampdoria’nın başına geçti. Ancak bu yeni macera onun için pek de iyi başlamadı. Pirlo, Sampdoria ile çıktığı ilk 6 maçta sadece 1 galibiyet elde edebildi.

Bu sonuçlarla birlikte Sampdoria, ligde 15. sırada bulunuyor. Pirlo’nun takımı, bu 6 maçta attığı 6 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü. Bu zorlu süreç, Pirlo’nun Sampdoria’da istikrarlı bir performans gösterememesine yol açtı ve medyada “Pirlo’nun Sampdoria’da kabusu yaşadığı” şeklinde haberler yer almaya başladı. Bu kötü sonuçlarının ardından Pirlo’nun görevden alınma ihtimali dahi konuşulmaya başlandı.

Öte yandan Pirlo’nun Fatih Karagümrük’te çalıştığı dönemde de takımı istikrarlı bir performans sergileyememişti. 34 resmi müsabakada 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde eden Karagümrük, bu maçlarda 77 gol atmış, kalesinde ise 70 gol görmüştü.

Pirlo’nun Sampdoria’ya transfer olduğu dönemde, eski takımı Fatih Karagümrük’ten tanıdığı oyunculardan Fabio Borini ve Matteo Ricci de Sampdoria’ya transfer olmuştu. Ancak bu iki oyuncu da Sampdoria’da beklenen performansı sergileyemedi. Borini, 5 maçta 2 asist yapabilirken, Ricci, oynadığı 4 maçta gol ya da asist üretemedi.

Andrea Pirlo’nun Sampdoria macerası istediği gibi başlamadı ve takımın aldığı kötü sonuçlar nedeniyle geleceği belirsizliğini koruyor.

Bu Yazıya Tepki Ver