Her Mimariye Uygun Halı Tasarımları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özkul Carpets, özgün halı tasarımları yaparak Türkiye’de ün kazanmış bir halı üretim markasıdır. Genellikle büyük metrekareli alanlar için halı tasarımı ve üretimi yapan Özkul Carpets, özellikle cami halısı ve otel halısı üretimlerinde tercih edilen bir markadır. Birbirinden şık ve özgün halı tasarımlarına sahip olan Özkul Carpets’in tasarımlarına, internet sitesi üzerindeki katalogdan ulaşabilirsiniz.

Firma bir asırdır halı üretimi yapmaktadır. Siparişe göre yapılan üretimlerde halı döşenmesini istediğiniz alanların analizleri firma yetkilileri tarafında yapılmakta ve ardından sizlere kullanabileceğiniz seçenekler sunulmaktadır. Sizlerin tercihi neticesinde uygulamalar sonuçlandırılmaktadır. ozkulcarpets.com adresine giriş yaparak firma tarafından yapılan örnek uygulamalara göz atabilirsiniz. Ve firma hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin En Şık ve Sade Halı Kütüphanesi

Özkul Carpets, bu sektöre girerken büyük mecralar için üretim yapmayı hedeflemekte olduğu için günümüzde genellikle otel ve cami tasarımlarında Özkul Carpets’i görebilirsiniz. Ancak birbirinden şık ve kaliteli ürünler ürettiği için restoranlar ve diğer özel işletmeler de Özkul Carpets ile çalışmaktadır. Kişilerin ihtiyaçlarına uygun pek çok halı tasarımı mevcuttur. Her bütçeye uygun ve herkesin göz zevkine hitap eden halılarla Özkul Carpets’ta herkese hitap eden bir şeyler mevcut. Markanın internet sitesinde bulunan kataloğu inceleyerek ürünlerle ilgili bilgi edinebilir, hızlı sipariş vermek ve ürünlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için whatsapp üzerinden Özkul Carpets’a ulaşabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver