Hesap Satışı ile Para Kazanın

Hem paraya ihtiyacınız varsa hem de elinizde bir sosyal medya hesabınız varsa bu hesabı satışa çıkararak para kazanabilirsiniz.

ilanhesap (6)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem paraya ihtiyacınız varsa hem de elinizde bir sosyal medya hesabınız varsa bu hesabı satışa çıkararak para kazanabilirsiniz. Tabii bunun için sosyal medya hesabınızın belli başlı kriterleri olması gerekiyor. Öncelikle sosyal medya hesabınızın belli bir kitleye hitap etmesi ve popüler olması gerekiyor. Bu durumda hesabınızı güvenilir platformlar üzerinden satışa çıkararak instagram hesap satışı ile para kazanabilirsiniz.

Tabi yalnızca Instagram hesabınız ile değil oyun hesabı, Facebook hesabı ve dünya çapında ilgi gören diğer sosyal medya hesaplarınız ile ek gelir elde edebilirsiniz. Özellikle oyun hesap satış alanında İlan Hesap sitesi gibi firmalarda yüklü meblağda para kazanmanız mümkündür.

Peki Hesap Satışı ile Nasıl Para Kazanılır?

Hesabını satarak para kazanmak isteyen kişilerin aklına gelen ilk soru nasıl olduğu yönündedir. Öncelikle sosyal medya hesabınızı satış sitesine yüklemeniz gerek. Hesap hakkında birtakım ilgi çekici bilgileri anlatmanız gerek. Satış hesabı, oyun hesabı, fenomen hesabı gibi açıklayıcı bilgiler alıcıların dikkatini çekecektir. Sonrasında herhangi bir alıcı ile fiyatta anlaşarak hesap satış işlemini tamamlamış olursunuz.

Tercih edeceğiniz satış firmasına göre sektörün güvenilir olduğunu anlayabilirsiniz. Doğru standartlarda yapılırsa, güvenli yollardan yasal olarak iyi miktarda para kazanabilirsiniz. Bunun için hesabınızın fiyatını iyi belirlemeli ve alıcıların ilgisini çekmelisiniz. Siz de instagram da dahil diğer sosyal medya hesaplarınızı satmak istiyorsanız İlan Hesap firmasını tercih edebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver