Heyecanla Beklenen Yeni beIN ORIGINALS Dizisi “Nasıl Fenomen Oldum”un Afişi Yayınlandı

1644326464_NASIL_FENOMEN_OLDUM_YATAY_LOGOLU_4000
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrolünde başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı, çok yakında dijital içerik platformu beIN CONNECT’te izleyicilerle buluşacak olan “Nasıl Fenomen Oldum”un 

afişi yayınlandı.

 

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı, yapımcılığını HANN’ın üstlendiği “Nasıl Fenomen Oldum”un başrolü Nilperi Şahinkaya, dizinin afişi için Red Beard by Tanju Babacan 2022 Madam Minimal koleksiyonundan giydiği özel kostümle, Yiğit Eken’in objektifine poz verdi.

 

Yeni yılın iddialı projelerinden olan “Nasıl Fenomen Oldum” isimli dijital dizinin başrol oyuncusu Nilperi Şahinkaya, sosyal medya fenomeni “Ala” karakterine hayat verecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Hülya Duyar, Bahadır Vatanoğlu da yer alıyor.

 

 beIN CONNECT Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

 

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler, ücretsiz deneme süresinin ardından ayda 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla kutusuz, kurulumsuz anında internet üzerinden beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.  beIN CONNECT mobil uygulamasını Google Play ve App Store’dan indirebilir, www.beinconnect.com.tr adresinden tek tıkla tüm içeriklere dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.  beIN CONNECT’e ayrıca Apple TV, Android TV ve Smart TV’lerden de erişebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver