Hollywood Gülüşü Çeşitleri

Gülüş tasarımları arasında hem hekimler hem de hastalar tarafından sıklıkla tercih edilen Hollywood gülüşü, teknolojinin gelişimi ile birlikte birçok farklı teknik kullanılarak uygulanıyor.

nivdis (2)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülüş tasarımları arasında hem hekimler hem de hastalar tarafından sıklıkla tercih edilen Hollywood gülüşü, teknolojinin gelişimi ile birlikte birçok farklı teknik kullanılarak uygulanıyor. İşlem öncesinde kişinin dişlerine yapılan fiziki muayene ve röntgen çekimleri, hakimin hangi tekniği uygulayarak işlemi yapacağına yardımcı oluyor. Genellikle implant tedavisi işlemleri sonrasında tercih edilen Hollywood gülüşü işlemleri, kişilerde sağlıklı ve kusursuz bir görünüm oluşturuyor.

Hollywood gülüşü işlemleri entelektüel gülüş tasarımı, çekici gülüş tasarımı ve sportif gülüş tasarımı olarak 3 farklı isimle sıralanıyor. Kişiye uygulanacak olan teknikte, hastanın işlem sonrası beklentisi de hekim tarafından dikkate alınıyor. Hollywood gülüş tasarımında uygulanabilecek teknikler hakkında bilgi sahibi olmak için NivDiş web sitesi ziyaret edilebilir.

Hollywood Gülüşü İşlem Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Hollywood işlemleri için verilecek olan fiyat tutarı, hastanın hekim tarafından detaylı bir muayene etmesi sonucunda mümkündür. Hollywood işlemleri kişinin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda farklı teknikler kullanılarak uygulandığından, işlem için net bir fiyat tutarı belirtmek doğru değildir.

Hollywood işlem fiyatları belirlenirken kişinin mevcut ağız ve diş sağlığı, uygulama kapsamında yapılacak olan diş beyazlatma gibi tedaviler, kişinin ek talepleri, tedaviyi yapacak olan hekimin deneyimi ve uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurulur. Hollywood gülüşü işlem basamakları ve bu işlem ile aynı anda yapılabilecek diğer estetik uygulamaların bilgi içeriklerine NivDiş web sitesi içerisinde ulaşım sağlanabilir.

Bu Yazıya Tepki Ver