Huncalife Nedir?

Huncalife, 1957 yılında kurulmuş çok köklü kozmetik üreticisinin reklam ismidir.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huncalife, 1957 yılında kurulmuş çok köklü kozmetik üreticisinin reklam ismidir. Jagler, axe, viva, extrory gibi tanınan markaların üreticisi olan Hunca Kozmetik A.Ş olarak hizmet verilmektedir. Türkiye parfüm pazarının %35’ini elinde bulunduran firma, bu pazarda liderdir. Helal sertifikası ve Turwualty belgesi ile çok sayıda markanın arasından da sıyrılmayı başarmaktadır. Huncalife satış tekniği ile çok sayıda kişiyi de istihdam etmeyi başarıyor. Siz de marka temsilcisi olarak para kazanabilirsiniz.

Huncalife Nasıl Üye Olunur?

Marka üzerinden ben nasıl para kazanırım diyenler için Huncalife üyelik işlem detaylarını veriyoruz. Hemen üyelik kabul etmeyen marka, altın üyelere yönlendirme yapıyor. Ayrıca kayıt olmanız için yapmanız gereken yeni temsilciler için hazırlanmış olan 30 TL, 50 TL ya da 100 TL paket seçeneklerinden birini seçerek giriş yapmak. İnsanlara gerçek bir iş fırsatı sunmak için ürün temin etmenin dışında, sizin de kullanıyor olmanız aslında tamamen satış politikası da geliştirmeniz içindir.

Random kayıt sistemi;

Kendine direkt kayıt alma sistemi olmayan Huncalife şirkete yapılan direkt başvurularda %24 altın temsilcilere yönlendirmektedir. Adaletli bir yönlendirme sisteminin olmasını sağlamak açısından da altın üyeler arasında bir random sistemi oluşturulmuştur. İlk olarak başvurular ildeki altın üyelere bakılır. O ilde altın üye olmaması durumunda ise direkt olarak en yakın olan ile yönlendirme yapılır.

Huncalife Ürünleri

Ürünler en geniş yelpazede sunuluyor. Makyaj ürünlerinden, saç bakım ürünlerine, kokulardan kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede ürünler veriliyor. Bu ürünlerin satışı için kataloglar oluşturuluyor. Tamamen katalog üzerinden tanıtımı yapılarak satış işlemlerinin de kolaylaşması sağlanıyor. Saç bakım, kişisel bakım, cilt bakım, kokular ve çok daha fazlası markanın ürünleri arasında. Siz de ilk kayıt şartı olan satın alma işlemini tamamlayarak hemen ürünleri sipariş edebilirsiniz. Ardından satış işlemleri için gold üyelerden bilgi alarak satışın gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Huncalife tercih edilen bir marka olduğundan, doğal ve bitkisel ürünlerin satışında kolayca satış grafiğinizi yükseltmek mümkün olacaktır. Vakit kaybetmeden üyelik işlemini tamamlayarak, sipariş vererek siz de marka temsilcisi olabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver