Hüseyin Yavaş Kimdir?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2000 Yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hüseyin Yavaş, İlköğretim ve Ortaokul eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Liseyi İstanbul’da bitirip, müziğe olan ilgisini göstermeye çabalamaktadır .  Trap/Deep House/Dubstep müzik tarzına  15 yaşında ilgi duymaya başlayan
Hüseyin Yavaş , 17 yaşında müzikal duygu ve düşüncelerini ilk defa müzik eğitimlerini YouTube üzerinden eğitim videolarını izleyerek kendisini “Prodüktörlük” dalında geliştirdi. Müzik hayatına “Deep House” ile başlayıp; diğer tarzları keşfederken, kendine en yakın tarz olan “Trap” müziği keşfetti. Şu an tüm dijital platformlarda (Spotify , ITunes , Deezer , Apple Music vb.) şarkıları bir çok ülkede dinlenirken , aynı zamanda takipçileri ve dinleyicileri tarafından çoğu ülkelerde , başta Türkiye olmak üzere çoğu yerlerde sevilerek dinlenmektedir.

Peki Hüseyin Yavaş , müzik yapma hevesine nasıl katıldı ? Çocukluğunun bir çocunu Dubstep tarzı ile geçiren Hüseyin Yavaş , çok fazla müzik dinleyerek “Neden kendi müziğimi yaratmıyorum?” düşüncesine kapıldı , ve o günden sonra kendi müziklerini ve kendi tarzını yaratmaya başladı.

Günümüzde ise , çoğu parçaları birçok platform ve ülkelerde dinlenip , hayranları müziklerini büyük bir zevkle dinlemektedir.

 

Instagram : https://www.instagram.com/myevildays/

Facebook : https://www.facebook.com/huseyinyavasss/

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCdrd_pFkgn6_zMA1yaZ2iyQ?view_as=subscriber

 

Bu Yazıya Tepki Ver