Huzurevleri

huzurevi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Huzurevleri arasında Asude Huzurevi her hasta için ayrıcalıklı olarak dikkat edilen ilaç saati, sürekli takip ve beslenme programını özenle uygulamaktadır. Çalışmalarını da buna uygun şekilde yapmaktadır.

Asude Huzurevi, sektöründeki diğer huzurevleri arasında fark yaratmaya devam ediyor. Uluslararası düzeyde yürütülen çalışmalarıyla misafirlerine sonsuz güven aşılamaktadır.

Asude Huzurevi, 1998 yılında kurulmuş ve yürüttüğü çalışmalar neticesinde İstanbul’da en fazla tercih edilen huzurevi olmayı başarmıştır. Üst düzey kalitede hizmet veren ve bu yola çıktığı ilk andan itibaren işini bilen ve donanımlı ekibiyle, başarılı çalışmalara imza atmaya devam etmektedir.

 

İstanbul Huzurevleri Arasında Sektöründe Öncü Konumuyla Asude

 

Asude Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi adı altında resmi bir kurum olarak hizmetlerine başlamış ve sektöründe öncü konuma gelmeyi başarmıştır. 2002 yılı öncesinde evde yaşlı ve hasta bakımı üzerine profesyonel düzeyde hizmetler vermiş ve 2002 yılından itibaren resmi bir kurum halini almıştır.

Kurumsal olarak ilk hizmet binasını 32 yatak kapasitesiyle hizmete açmıştır. Daha sonra imza attığı başarılı çalışmaların ardından giderek büyümüş ve ikinci şubesini de hizmete açmıştır. Beylerbeyi’nde açılan ilk şube 2018 yılında yapılandırılarak daha modern ve kapsamlı bir hale gelmiş, yatak kapasitesini 63’e çıkarmıştır. Mecidiyeköy’de bulunan ikinci şube de aynı şekilde son derece çağdaş ve modern hizmetler sunmakta, fiziki alanını da böylece genişletmektedir.

 

Uzman ve Deneyimli Ekip ile Kaliteli Hizmetler

 

Asude Huzurevi, uzman yönetim birimleri ve işinde en deneyimli personeller ile çalışmakta, bu hususta personel eğitiminde son derece dikkatli davranmaktadır. Yıllardır değişim ve gelişim halindeki kurum, profesyonellik anlamında üst düzey çalışma prensiplerine sahiptir.

Yaşlı ve hasta bakımı konusunda Türkiye genelinde adını duyurmayı başarmış, yoğunluk durumlarında kapasitesiyle farkını ortaya koymuştur. Uluslararası yeniliklerin her daim takipçisi olmuş ve sürekli gelişim halinde olmayı amaç edinmiştir. Misafir memnuniyeti konusunda oldukça hassas davranan huzurevi, misafirlerinin çoğunu tavsiyeler sonucunda ağırlamaktadır.

Asude Huzurevi, işlevsel ve güvenilir ortamı ile bir ev sıcaklığını aratmayacak ortama sahiptir. Sevdikleriniz için gözünüzün arkada kalmayacağı, ayrıca her türlü hizmeti alacakları mükemmel bir yaşam alanı inşa edilmiştir. Sağlık Bakanlığı standartlarına uygunluğu ile çalışmalarını en başarılı şekilde sürdürmektedir.

 

Yaşlı Bakımı Alanında Profesyonel Çalışmaların Adresi Asude Huzurevi

 

Yaşlı bakımı hakkında her türlü bilgiye sahip, Harvard Üniversitesi yüksek lisans bölüm derslerini almış donanımlı kadrosu ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bu açıdan yaşlıların yalnızca bakımı için değil, kaliteli bir yaşam sürebilmeleri için de üst düzey çalışmalar yürütmektedir.

Sosyal faaliyetler, ileri yaş için uygun sporlar ve misafirlerinin sıkılmadan vakit geçireceği pek çok hizmeti sunmaktadır. Asude Huzurevi her alanda destekleyici ve kişisel taleplere saygılı yaklaşmaktadır. Bununla beraber, aylık ve günlük rutin sağlık kontrollerini büyük bir titizlikle sağlamakta, uzman doktor ve hemşireler ile titizlikle çalışmalarını yürütmektedir.

Asude Huzurevi Sosyal Hizmetlerde Yenilikleriyle Çığır Açıyor!

 

Asude Huzurevi şubelerinin bulunduğu yerleşkeler son derece sakin ve gürültüden uzaktır. Aynı zamanda hastaların güvenliği açısından üst düzey önlemler alınmaktadır. Sevdiklerinizi gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz huzurevi, aklınızın kalmaması için gerekli takip sistemini sorunsuz bir şekilde uygulamaktadır.

Diğer özel huzurevi kurumlarından faklı olarak, sosyal hizmet konusunda her türlü yeniliği yakından takip etmektedir. Tıbbi cihazlar konusunda son teknoloji ürünler tercih etmekte ve kalite standartlarını yükseltmektedir. Bu sayede bir yandan profesyonel hizmetler sunarken diğer yandan kaliteden asla ödün vermemektedir.

Hasta ve yaşlı bakımı için öncelikli olarak fizyoterapist, diyetisyen, uzman hekim ve hemşireler ile çalışmaktadır. Donanımlı kadrosu ile misafirlerin sağlık koşullarını en iyi şekilde sağlamaktadır.

Asude Huzurevi bünyesinde yatağa bağlı ya da yarı yatağa bağlı hastalar için 7/24 hemşire kontrolü yapılmaktadır. Ayrıca özel bakım üniteleri bulunan modern odalarda bakım ve tedaviler için profesyonel hizmetler sunulmaktadır. 24 saat güvenlik önlemleri ile korunan huzurevi, güvenilirliğinden ötürü de çok fazla tercih edilmektedir.

Hizmet kalitesinden hiçbir şekilde ödün veremeyen Asude, uygulanan sosyal hizmetlerdeki başarısını ülke genelinde duyurmayı hedeflemiştir. Sürekli olarak hekim takibi ve hemşire gözetiminde, hastanın taleplerine saygı çerçevesinde hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

Huzurevi fiyatları hakkında detaylı bilgi almak ve Pandemi sürecinde sunulan hizmetleri öğrenmek için +90 541 961 65 38 numaralı Whatsapp hattından irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası şubeleri için de irtibat numaralarını arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Avrupa yakası şubesi için (0212) 356 08 00, Anadolu Yakası şubesi için (0216) 321 00 69 numaralarından bilgi alabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver