İBB burs sonuçları sorgulama 2019? Burs sonuçları nasıl sorgulanır?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB burs sonuçlarının açıklanmasını bekleyen öğrencilere müjdeli haber İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. türk’te yayınlanan Teke Tek programına katışan İmamoğlu İBB burs sonuçlarının 27 Kasım saat 22:00’da açıklanacağını belirtti. Burs sonuçlarını heyecanla bekleyen öğrenciler, İmamoğlu’nun açıklamasının arkasında internette İBB burs sonuçları sorgulama sayfasını arıyor. Peki İBB burs sonuçları sorgulama nasıl yapılır? Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı bursu sonuçları nasıl sorgulanır? İşte ayrıntı…

İBB BURS SONUCU SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Canlı yayına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, burs sonuçlarına yönelik açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, burs uygulama sonuçlarının, bu akşam saat 22.00’da açıklanacağını duyurdu.

ibb burs sonuçları sorgulama 2019

İBB BURS SONUÇLARI NE SÜRE AÇIKLANACAK?

Başkan Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı duyurunun ardından açıklanacağı gün kesin olan İBB burs sonuçlarına şuan erişim sağanamıyor. Sonuçlar ilan edildiği süre haberimizde yer vereceğiz.

EKREM İMAMOĞLU’NDAN EĞİTİM DESTEĞİ AÇIKLAMASI

Kurumun internet adresinde bulunan yorumlama şöyle, Genç Üniversiteli eğitim desteğimiz için başvurularımız sona erdi. Bütün başvuruların titizlikle inceleneceğine ve adil bir biçimde değerlendirileceğine hiç şüpheniz olmasın.

Eğitim yardımı almaya yargı kazanan asil öğrenci listesini 27 Kasım Çarşamba günü ilan edeceğiz ve birincil ödemeleri Aralık ayı içinde yapacağız. Gönül isterdi oysa, talebi olan bütün tatbik sahiplerine desteğimizi ulaştırabilelim. Dilerim gelecekte buda olası olur. Bizlere güvendiğiniz için teşekkür eder, hepinize başarılar dilerim.

İBB BURS SONUÇLARI SORGULAMA NEREDE OLACAK?

Sonuçlar Genç Üniversiteli’nin devlete ait internet adresi olan “https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/” üzerinden duyuru edilecek. Sonuçların saat kaçta açıklanacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmese de sorgulama işlemlerinin saat 23:59’a değin erişime açılması bekleniyor.

Bu Yazıya Tepki Ver