İBB’nin Basın Koordinatörü Süleyman Sarılar oldu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendi kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. İBB yetkililerinden edinilen bilgiye göre, son olarak Kanal D Genel Yayın Yönetmenliği yapan ve geçen sene kurumdan ayrılan Süleyman Sarılar, Büyükşehir Belediyesi ile anlaştı. Sarılar, 28 şirketinden sorumlu basın koordinatörü olarak devir yapacak.

1964 doğumlu olan Sarılar, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Sarılar, gazeteciliğe Anadolu Ajansı’nda (AA) başladı. Cumhuriyet ve Bağımsızlık gazetelerinde çalışan Sarılar, TV 8’in kuruluşunda yer aldı. Kısa süre Star TV’de Müdürlüğü yapan Sarılar, sonradan CNN Türk’e aktarma oldu. 2007 yılında Kanal D’ye Müdürü olarak geçen Sarılar, 2008’de Kanal D Genel Yayınlama Yönetmeni oldu ve 2018’e kadar bu görevi sürdürdü.

KESİN HESAP MÜDÜRLÜĞÜ’NE DE ATAMA

İBB’nin Belli Hesap Müdürlüğü’ne ise Ayşe Esin Aşar atandı. 1966 doğumlu olan Ayşe Esin Aşar İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden 1989 yılında mezun oldu. 1989-1990 yılları arasında yurt dışı şantiyesinde hakediş – belirli hesap bölümünde mühendis olarak çalıştı. 1990 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belli Hesap Müdürlüğünde göreve başladı. 1 çocuk annesi olan Aşar, 25 Ekim 2019 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belirlenmiş Hesap Müdürü görevine atandı. (DHA)

Bu Yazıya Tepki Ver