İbrahim Murat Gündüz “Ankara Büyükşehir Belediyesi Egospor’un Sporcularından Büyük Başarı”

IMG_7108
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediyesi Egospor öğrencilerinden ülkemiz adına büyük başarılar gelmeye devam ediyor. Mardin’de yerli ve yabancı birçok sporcunun mücadele ettiği K1 şampiyonası düzenlendi. Bu şampiyonada hamleleri ile dikkatleri üzerine çeken Ali Göktürk Benli’nin yanı sıra milli antrenör Şahin Eroğlu’nun öğrencileri damga vurdu. Ünlü ve başarılı iş adamı İbrahim Murat Gündüz’ün de her zaman desteklediği Şahin Eroğlu başarılarına bir başarı daha ekledi.

Şahin Eroğlu uzun yıllar boyunca kickboks alanında birçok genç isim yetiştirdi. Organizasyon ve turnuvalarda dikkatleri üzerine çektiği birçok genç ismin ardındaki isim olan Eroğlu hem milli sporcu hem de gelecek sene düzenlenecek olan Türkiye Kickbosk Federasyonu başkan adayı olacak.

Şahin Eroğlu’nun Öğrencileri Portekiz’de

Şahin Eroğlu tarafından uzun yıllar boyunca yetiştirilen Egospor öğrencileri Mardin’de K1 Şampiyonasında başarılı oldukları için Portekiz’deki K1 şampiyonasına katılacak. 52 kg’da K1 branşında Melis Nazlıcan Talun, 57 kg’da k-1 branşında Muhammed Miran Bayram, 63,5 kg’da low kick branşında Mehmet Zeki Kaya, 91 kg’da full contact branşında Yusuf Açık Mardin’de düzenlenen K1 şampiyonasında başarılı olarak Portekiz’deki şampiyonaya katılmaya hak kazanan isimler oldu. Şahin Eroğlu tarafından yetiştirilen bu başarılı isimler mücadelede başarılı olarak dikkat çeken isimler oldu.

Geleceğin Türkiye Kickboks Federasyonu Başkanı Şahin Eroğlu

Türkiye’de kickboks spor dalının gelişiminde İbrahim Murat Gündüz’ün yanı sıra milli antrenör Şahin Eroğlu’nun da büyük başarıları var. Özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi Egospor adına yetiştirmiş olduğu başarılı genç sporcular bunu kanıtlar nitelikte. Birçok organizasyon ve turnuvada adından çokça söz ettiren Şahin Eroğlu gelecek sene yapılacak olan Türkiye kickboks fedarasyonu başkan adayı olacak.

Başarılı iş adamı Türk sporunun ve sporcusunun daima yanında olan İbrahim Murat Gündüz’ün de desteklediği Şahin Eroğlu gelecek sene yapılacak seçimlerden en iddialı adaylardan birisi. Türk kickboks alanında yetiştirmiş olduğu genç isimlere bakacak olursak başkan olduğu zaman da en iyisini yapacak gibi görünüyor.

https://www.tgrthaber.com.tr/spor/turkiye-muaythai-federasyonu-profesyonel-sube-baskan-yardimcisi-ibrahim-murat-gunduz-antrenorlere-ve-sporculara-tesekkur-etti-2833116

Bu Yazıya Tepki Ver