Icardi durdurulamıyor!

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın Arjantinli gol makinesi Mauro Icardi, attığı gollerle Süper Lig’de fırtına gibi esiyor. İstanbulspor karşısında attığı golle bu sezonki gol sayısını çift hanelere taşıyan Icardi, rakip defansları adeta kabus gibi sarıyor.

Sarı-kırmızılıların 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanan İstanbulspor maçında Galatasaray’ın tek golüne imza atan Icardi, Süper Lig’de son 5 maçta rakip hipodrombet kalelere tam 7 gol bıraktı. Bu sezon toplamda forma giydiği 11 resmi maçta 10 gol atan Arjantinli golcü, skorer performansını sürdürüyor.

Mauro Icardi’nin bu sezonki performansı, onun ne denli etkili bir golcü olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Süper Lig’de art arda ilk 11’de sahaya çıktığı son 13 karşılaşmada da gol sevinci yaşayan Arjantinli futbolcu, golcü kimliği ile rakip takımların korkulu rüyası olmaya hipodrombet giriş devam ediyor.

Bu performansıyla Icardi, Galatasaray taraftarının gönlünde taht kurarken, rakip takımlar için de durdurulması gereken bir tehdit haline geldi. Önümüzdeki haftalarda Arjantinli futbolcunun performansını ve attığı gol sayısını daha da artırıp artırmayacağını merakla bekliyoruz.

Bu Yazıya Tepki Ver