İçişleri Bakanı: “Kıskaç-10 Operasyonlarında 91 Şüpheli Gözaltına Alındı”

image_65ec265328fad
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’ye Yönelik Operasyonları Değerlendirdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “Kıskaç-10” operasyonlarında 91 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Operasyon Detayları

Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili şunları söyledi: “FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz.”

Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde şu illerde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi: İstanbul, Ankara, Kocaeli, Aydın, Van, Mersin, Edirne, İzmir, Antalya, Kütahya, Bursa, Samsun, Kayseri, Sivas, Denizli, Konya, Diyarbakır, Tekirdağ, Gaziantep, Isparta, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Mardin, Ağrı, Şırnak, Hatay, Eskişehir, Çanakkale, Manisa ve Afyonkarahisar.

Operasyon Sonuçları

Operasyonlar sonucunda çok miktarda Türk Lirası, dijital materyal ve örgütsel dokümanlara el konuldu. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, “Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver