IGN Türkiye VALORANT Challengers Playofflarında Oyun Dünyasının Nabzını Tutuyor

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya çapında oyun, film, dizi, video ve animasyon alanındaki içerikleri okuyucularıyla buluşturan IGN, Türkiye’de VALORANT Challengers Playofflarına sponsor olarak oyuncularla bir araya geliyor.

IGN Türkiye, oyun dünyasının merakla beklenen VALORANT Challengers Playofflarına sponsor olarak Türk oyuncularıyla bir araya geliyor. Dünya çapında 110 ülkede 20 farklı dilde içerik üreten IGN, oyunseverlerin ilgisini çeken VALORANT Challengers Playofflarına ev sahipliği yapacak.

1 Haziran tarihinde başlayan playofflar, Türkiye’nin en iyi VALORANT oyuncularını bir araya getirerek büyük bir heyecana sahne oluyor. IGN Türkiye, bu heyecanı takipçilerine canlı yayınlar, özel röportajlar ve son dakika haberleriyle sunarak oyunseverlerin turnuva hakkında en güncel bilgilere ulaşmasını sağlıyor.

IGN Türkiye, sadece oyun dünyasının değil, aynı zamanda film, dizi, video ve animasyon alanlarının da nabzını tutuyor. 257 milyonluk geniş bir okuyucu kitlesine hitap eden IGN, Türkiye’deki oyunseverlere en yeni içerikleri ve güncel trendleri sunuyor.

Riot Games imzalı VALORANT, Türkiye’de büyük bir oyuncu kitlesi tarafından sevilen bir oyun olma özelliği taşıyor. Challengers Türkiye Playoff karşılaşmalarının heyecanı ve rekabeti IGN Türkiye’nin sponsorluğunda daha da artıyor. IGN Türkiye, VALORANT Challengers Playoffları sırasında oyuncularla etkileşime geçerek oyun dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver