İhlas Vakfı Kuruluşu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İhlas Vakfı 1975 yılından bu yana ülkemiz ve tüm dünya insanları için çok başarılı ve kaliteli bağışlar yapan bir vakıftır. Kuruluş amacını hiç unutmadan her geçen gün daha faydalı ve insanlığa yarar işler yapan vakıf bugün hem ülkemizde, hem Türk Cumhuriyetlerinde hem de Afrika ülkesinde çok değerli hizmetler yapmaktadır.

Vakfın öncelikli amaçları arasında öğrenciler ve yardıma muhtaç yaşlılar gelmektedir. Aynı zamanda kimsesizler ve düşkünler içinde birçok özel hizmet vakıf bünyesinde sunulmaktadır. Sizlerde elinizden geldiğince, rakam fark etmeksizin bağışlar yaparak hem ülkemizde hem de dünyada milyonlarca insana fayda sağlayabilirsiniz.

Web sayfasına giriş yapabilir ve site içeriğinde yer alan bağış seçeneklerinden gönlünüze göre olanı seçebilirsiniz. Zekât bağışı, kurban bağışı ve adak bağışı ülkemiz adına en çok tercih edilen bağış türlerindendir.

İhlas Vakfı İle Yurtdışı Bağışları

İhlas Vakfı çok uzun yıllardır insanların güvenini kazanmış en büyük vakıflardan birisidir. Almış olduğu bağışlarla bugün hem ülkemize hem de yurtdışına birçok farklı faydaları olmaktadır.

Son yıllarda başlatılan Afrika bağış çalışmaları bugün çok güzel sonuçlara ulaşmaktadır. Afrika kurban bağışı ile kurban bayramı dönemlerinden o bölgede açlıkla sınanan insanlara büyük bir hizmet sunulmaktadır. Ve en çok ses getiren bağışlardan birisi olan su kuyusu bağışı ile o bölgede susuzlukla savaşan insanlara çok büyük bir umut ve yaşam kaynağı sağlanmaktadır.

Yine sizlerin vakfımıza yapmış olduğu zekat bağışı ile bugün Türk Cumhuriyetlerinden ülkemize gelmiş olan ve imkânı olmayan tüm öğrencilere okumaları için destek verilmektedir. Bu bağışlar sayesinde yurtlar yapılmakta ve bu öğrencilerin ücretsiz olarak bu yurtlarda konaklamaları sağlanmaktadır. Yurt talebi olmayan öğrenciler için yaşamlarını sürdürebilmeleri adına burslar dağıtılmakta ve 3 öğün ücretsiz yemek verilmektedir.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver