İkinci Kez Engin Ataman

3
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

A milli Basketbol Takımında ikinci kez Engin Ataman dönemi yaşanıyor. Eski basketbolcu şuanki Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı olan Hidayet Türkoğlu, basın toplantısında Ataman için gereken her türlü desteği sağlayacaklarını söyledi. Ataman ise amaçlarının dünyada ve Avrupa’da madalya sayılarını arttırmak olduğunu belirtti. Tüm branşlarda güvenle bahis oynamak için doğru adres Parimatch.

 

Anadolu Efes’teki başarılarının ardından ikinci kez A Milli Erkek Basketbol Takımının başına getirilen Ergin Ataman bu konu hakkında oldukça memnun görünüyor. Orhun Ene yerine getirilerek A Milli Erkek Basketbol Takımına ikinci kere teknik direktörlük yapacak olan hoca, Anadolu Efes’deki görevine de devam edecek. Sinan Erdem spor salonundaki imza töreninde objektiflerin karşısına geçen Ergin Ataman hedeflerinin büyük olduğunu belirtti. Parimatch giriş adresinde basketbol severler için yüksek oranlarla maçlar hazır!

 

Hidayet Türkoğlu’ndan Destek

 

Düzenlenen törende ilk sözü alan Hidayet Türkoğlu eski takım yöneticisi olan Orhun Ene’ye teşekkür etti. Milli takım yönetiminin, var olan bütün görevlerden daha üstün olduğunu belirtti. Ayrıca ‘Dünya Kupası elemelerinde ve sonrasındaki Avrupa Şampiyonasında madalya kazanmak adına mücadeleler sergileyecek. Ergin hocaya erkek takımımızı yönetmesi için teklifte bulunduk. Kendisi de bizi kırmadı’ ifadelerine yer verdi. Parimatch Twitter hesabına göz atıp siteye dair tüm bilgileri bulabilirsin.

 

Engin Ataman yeniden milli takımı yöneteceğinden mutluluk duyduğunu belirtti. Hedefinin madalya ile yeni bir başlangıç yapmak olduğunu yineledi. Sürecin çok hızlı geliştiğini ama bundan memnun olduğunu söyledi. Hidayet Türkoğlunun kendisine çalışma şartlarını sorduğunu, hocanın ise ‘milli takım için şart olmaz’ dediği öğrenildi.

Bu Yazıya Tepki Ver