İkram Arabaları Hizmeti

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm etkinlikleriniz ve özel günleriniz için sizlere sunmuş olduğumuz popcorn arabası kiralama hizmeti ile misafirlerinizin daha eğlenceli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayabiliyorsunuz. Tamamen sağlık ve hijyenik koşullara uygun olan araçları çok ekonomik bütçeler ile kiralayabiliyor olmanız etkinliklerinizde misafirlerinizi mutlu etme imkanını sizlere sunuyor.

İkram arabaları kiralama hizmeti veren ve sektörde bulunduğu yılların verdiği tecrübe ile etkinliklerde misafirlerinizi mutlu edecek pamuk şeker arabası kiralama hizmetini de sizlere sunuyoruz. Pamuk şeker, hepimizin çocukluğunda yer alan ve görünce duygulanıp çocukluğumuza gitmemizi sağlayan bir yiyecektir. Toplantılarınızda ve özel etkinliklerinizde misafirlerinize unutulmaz anlar yaşatmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İkram arabaları Asır Organizasyon firmasının organizasyon alanında hizmet veren farklı bir koludur. Özellikle çocuklara yönelik ikram arabalarının kiralama işleri bu firma aracılığı ile yapılmaktadır. İkram arabalarından kastımız birçok etkinlikte görmüş olduğunuz popcorn, dondurma, pamuk şeker, çay, kahve, bardak mısır gibi ikramlarda bulunan sevimli ve renkli arabalardır. Bizler bu arabaları sizlerin özel gün ve etkinlikleri için, malzemesi ile birlikte kiralama hizmeti vermekteyiz.

İkram arabaları ile ilgilenecek personel sorununuz olursa bu alanda da sizlere yardımcı olmaktayız. İkram arabalarında uzun yıllardır çalışıyor olan, yapılacak k ikramla ilgili her türlü detayı bilen, özel kostümleri ile arabalarının başından bir saniye olsun ayrılmayan ekibimiz de sizlerle birliktedir.

Patlamış Mısır Aracı Kiralama

Doğum günlerinde, kutlamalarda atıştırmalık olarak dağıtılan patlamış mısır hem ekonomik bir yiyecek hem de sevilen bir ikramdır. Bu nedenle partileriniz, etkinlikleriniz için patlamış mısır arabası kiralama hizmeti alarak misafirlerinize sıcak patlamış mısır ikramı yapabilir ve ikram çeşitliliğinizi ekonomik bütçeler ile artırarak misafirlerinize daha zengin bir sunum yapabilirsiniz.

Patlamış mısırın yanında ekonomik bir ikram olan ve hızlı bir şekilde üretilebilen pamuk şekerler de misafirlerinizi mutlu edecek yiyecekler arasında yer alıyor. Pamuk şeker kiralama hizmeti alarak etkinlik süresince pamuk şeker dağıtımı yapabilir, çocuklar başta olmak üzere içindeki çocuğu kaybetmemiş olanlara keyifli bir şekilde zaman geçirme imkânı sağlayabilirsiniz. Pamuk şeker herkesin sevdiği bir yiyecek olduğu için ikram olarak sunabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver