İlaçlama Aşamasının Teknik Boyutunu Profesyonel Hale Getirin

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Benzinli ilaçlama makinesi seçeneği sıklıkla tercih edilen ve performansından memnun kalınan alternatifler arasında yer almaktadır. İlaçlama adımı bahçe ve tarlada yapılan tarım kapsamında bitkilerin hastalıklardan ve zararlı böceklerden korunması için sağlanmaktadır. Ayrıca bazı sıvı gübreler de bu makine kapsamında sunulmaktadır. İlaçlama adımının makine ile yapılması zaman tasarrufu sağlarken aynı zamanda insan gücünü minimize ettiği için her alana eşit oranda profesyonel etki sunulmasını mümkün kılıyor!

Makine İşlem Detayları Nelerdir?

Benzinli ilaçlama makinesi fiyatları ve sağladığı performans göz önünde bulundurulduğu zaman makinenin ne derece nitelikli yapıda olduğu bir kere daha fark edilmektedir.

  • Benzinli ilaçlama makinelerinin tank genişliği ortalama 400 litredir. Bu noktada kişilerin kendi ihtiyaçlarına uygun olarak daha geniş ya da daha dar tank yapılarından istifade etmeleri mümkün kılınmıştır. Bu alanda motor çeşitliliği oldukça yüksektir.
  • Hortum kısmının darbelere karşı dayanıklı olması ve kırılmayan yapısı ile uzun seneler boyunca deformasyon olmadan kullanımını mümkün kılmaktadır.
  • Hortum ilaç fışkırtma aşamasında daha eşit bir sistem geliştirilmesi için özel bir başlık ile tasarlanmıştır. Cihazın temel kıstaslarında ya da parçalarında bir sorun meydana gelirse yedek parça temin adımı da bizzat satıcı firma tarafından tamamlanır.

Benzinli ilaçlama makineleri sayesinde bahçe ilaçlama adımı sizin için zor bir süreç olmaktan da çıkacaktır!

Garanti Süreci

Tarimmakinasi.com satın alınan makinenin 24 ay boyunca gerekli olan garanti koşulları kapsamında koruma altına alınması sağlanmaktadır. Garanti sürecine dair hem zamanlama konusunda hem de teknik servisin hızlı gönderimi ile piyasanın lideri konumundadır. Yaşanan teknik aksaklıklarda 10 sene kadar yedek parça temin sorunu yaşlanmayacağı da garanti edilmektedir. Bu şekilde alınan makine uzun soluklu şekilde kullanılabilir.

Ürün Gönderimi

Tarım Makinası firmasının gönderim aşamasında sergilediği özen ve emek müşteri memnuniyetine verilen değeri yansıtmaktadır. Ürünün herhangi bir zarar görmeden gönderilmesi için büyük çaba sarf edilmektedir. Ürün gönderim sürecinde özellikle zamanlamanın hızlı olması ve satın alımın hemen sonrasında yanı gün kargo seçeneğinin sunulması müşteri memnuniyetini pekiştiriyor!

 

Bu Yazıya Tepki Ver