İmplant Tedavisi Nedir, Nasıl Yapılır

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağız ve diş sağlığınız çok önemlidir. Herkesin sahip olması gereken belirli bir diş sayısı ve diş yapısı vardır. Eğer diş yapınızda bozukluklar ya da diş sayınızda eksiklikler varsa bunlar hem kozmetik olarak hem de sağlık açısından önemli sorunlardır. Bir an önce en doğru tedavi yöntemleri ile düzenlenmesi gereken durumlardır.

Eksik dişleriniz varsa bu önce sağlık sonra kozmetik açıdan önemli bir sorundur. Son yılların en önemli tedavilerinden birisi olan implant uygulamaları eksik diş sorunları için geliştirilmiş olan en iyi yöntemdir.

İmplant tedavisinde çene kemiğine titanyumdan yapılmış vidalar yerleştirilmektedir. Daha sonra bu vidaların üzerine yapılan diş protezleri sabitlenmektedir. Böylelikle yan dişlerde kesem ya da bir zarar verme durumu olmadan eksik olan dişleriniz yerine getirilmektedir. Burada kullanılan implant diş kökü görevini görmektedir. Üzerine yapılan diş protezleri ile birlikte doğal bir diş görünüme sahiptir. implant uygulaması ile birlikte eksik olan dişlerinizi tamamlayabilir ve bunların her birini gerçek dişleriniz gibi yemek yemek ve konuşmak gibi tüm işlevler için maksimum verimlilikte kullanabilirsiniz.

Konya İmplant tedavisi

İmplant Tedavisi Konya için hijyen kurallarına önem veren ve aynı zamanda uzman hekimlerden oluşan bir klinik arıyorsanız Dentova Akademi ile iletişime geçebilirsiniz. Her bir hasta için özel olarak planlanmış olan tedavi süreci hakkında bilgi almak için ön muayene talep edebilirsiniz. Yapılacak olan ön muayene ile çene yapınızın implant tedavisi için uygun olup olmadığını, eğer uygunsa nasıl bir tedavi sürecinin sizleri beklediğiniz hekimlerinizden öğrenebilirsiniz.

Konya implant tedavi çalışmalarında farklı fiyatlandırmalar söz konusudur. Bunun için belirleyici olan en önemli nokta kullanılan implant markasıdır. Çünkü her bütçe için farklı fiyatlarda implantlar bulunmaktadır. Her markanın kalitesi farklıdır. Hangi markaya ait implantların kullanılmasını istediğiniz tamamen sizin kararınızdır. Sizin seçmiş olduğunuz markalara ait implantların çene kemiğinize uygulanması ise hekimlerinizin görevidir.

Dentova Akademi ile iletişime geçebilirsiniz. Farklı markalarda implant seçeneklerinden seçimler yapabilirsiniz. Her zaman bütçenize en uygun olan implant tedavileri için profesyonel bir destek ve hizmet alabilirsiniz.

Detaylı Bilgi Almak İçin: https://dentovaakademi.com/konya-implant-tedavisi-implant-fiyatlari-2021/

Bu Yazıya Tepki Ver