‘Indian Wells Masters Tenis Turnuvası’ Çeyrek Finalinde Arılar Maçı Geciktirdi

image_65f43a2a5a407
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Carlos Alcaraz, Alexander Zverev’i Mağlup Ederek Yarı Finale Yükseldi

Indian Wells Masters Tenis Turnuvası’nın çeyrek final etabında, dünya ikincisi İspanyol tenisçi Carlos Alcaraz, Alman rakibi ve turnuvanın altıncı seribaşısı Alexander Zverev’i yenerek yarı finale yükseldi. Maç, ABD’nin Indian Wells şehrinde gerçekleşti ve bir arı sürüsünün kortu işgali sebebiyle yaklaşık iki saatlik bir gecikme yaşandı.

Maçta Arı İstilası

Alcaraz ile Zverev arasındaki mücadele başladıktan kısa bir süre sonra, arılar korta akın etti. Arıların Alcaraz’ı çevrelemesiyle maçın hakemi, oyunu durdurma kararı aldı. Olay yerine çağrılan bir arıcı, arıları başarıyla uzaklaştırdıktan sonra maç, kaldığı yerden devam etti.

Alcaraz, Zverev’i 2-0 Mağlup Etti

İspanyol tenisçi, 6-3 ve 6-1’lik set sonuçlarıyla Zverev’i 2-0 mağlup ederek, son altı ay içinde üçüncü kez rakibine karşı zafer kazandı. Maç sonrası yaptığı açıklamada Alcaraz, “Tenis kortunda hiç böyle bir şey görmemiştim. Sahadan koşarak çıktığımızda televizyonda arı istilasını izliyorduk ve buna çok güldük. Benim için komikti. Karşılaşma, tenisle değil bununla hatırlanacak.” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver