İngiliz Kraliyet Ailesi’nde Kate Middleton’a Yönelik Komplo Teorileri

image_66014d8a8ba9a
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Christopher Bouzy, Kraliyet Ailesi’nin Kate Middleton’un Kanser Açıklamasını Yalanladı

‘İngiliz Kraliyet Ailesi’nde tahtın bir numaralı varisi Galler Prensi William’ın eşi Kate Middleton (42), ocak ayında olduğu karın ameliyatının ardından uzun süre görünmeyince komplo teorileri havada uçuşmuştu. Middleton’ın yokluğu dünya çapında kamuoyunu meşgul etmeye başlayınca, Prenses iki gün önce bir video yayınlayarak ameliyatının başarılı geçtiğini ancak kanser teşhisi sonrası tedavi görmeye başladığını açıklamıştı.

Ancak Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın arkadaşı Christopher Bouzy, kraliyet ailesinin Middleton’un kanser teşhisi konusunda kamuoyuna yalan söylediğini iddia ediyor. 48 yaşındaki teknoloji girişimcisi Bouzy, cuma günü X’te yayınlanan bir gönderide, “Saray yalan söyledi ve İngiliz basını da memnuniyetle onların yalan söylemesine yardımcı oldu. Bu gerçekten Kuzey Kore / Trump tarzı bir propaganda” diye konuştu.

Bot Sentinel CEO’su, “Kate’in kanser olduğunu duyduğuma üzüldüm ve umarım tamamen iyileşir. Ancak daha önceki fotoğrafının da sahte olduğu ve sarayın bunu örtbas etmeye çalıştığı da açık.” şeklinde ekledi.

Açıklamaya Sosyal Medyadan Tepkiler

Bouzy’nin açıklamaları sosyal medyada Kraliyet yanlılarının öfkesini çekti. Bir X kullanıcısı, “Hımm Saray yalan söyledi…, sen küçük pis burunlarını bu işlerden uzak tutamadın ve ben kralcı bile değilim” derken, bir başkası, “Sen aşağılıksın” dedi. Üçüncü bir kullanıcı ise, “Paskalya’dan sonra açıklama yapacağını söyleyen kanser hastası bir anneyi, Trump ve Kuzey Kore ile karşılaştırmak rezilliğin de ötesinde” diye yorum yaptı.

Prens Harry ve Meghan Markle’ın 2022 tarihli Netflix belgeseli “Harry & Meghan”da rol aldıktan sonra kraliyet camiasında adını duyuran Bouzy, Galler Prensesi’nin Windsor Farm Shop’taki yürüyüşünün de sahte olduğunu söyleyerek şaşkınlık yaratmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver