İngilizce Dil Kursu

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en geçerli dillerinden birisi olan İngilizce artık çok küçük yaşlarda eğitimi alınan bir dil haline geldi. Ülkemizde de ilköğretim dönemlerinde dahi okullarda İngilizce eğitim verilmeye başlandı. Ancak okullarda verilen eğitimler çoğu kez yetersiz kalmaktadır. Gerek eğitim hayatı gerekse çalışa hayatınız için ihtiyacınız olan İngilizce dil seviyesine okul eğitimlerinin yanında ekstra olarak özel kurs merkezlerinden de destek almalısınız.

İyi bir İngilizce kurs merkezi sizler için çok önemli bir adımdır. Aldığınız eğitimin kalitesi iyi olursa, sahip olduğunuz dil düzeyi uzun yıllar sizlere çok büyük faydalar sağlayacaktır. Avcılar İngiliz Kültür dil kursu olarak sizlere kaliteli ve uygun fiyatlı dil eğitimi imkanı sunuyoruz. Sizlerde kurs merkezimize gelebilir ve birebir görüşmeler sayesinde sunmuş olduğumuz imkanları değerlendirebilirsiniz.

Avcılar İngilizce kursu alanında sunmuş olduğumuz hizmet içeriğinde her zaman deneyimli ve işini seven eğitimcilerle yol almaktayız. Sizlere %100 öğrenme garantili bir dil eğitim imkanı sunmaktayız. Kurs merkezimize giriş yapan her öğrencimiz ihtiyacı olan düzeyde bir dil bilgisine sahip olarak merkezimizden ayrılmaktadır.

Avcılar İngiliz Kültür dil merkezimizde eğitim kalitemiz her zaman en üst düzeylerde yer almaktadır. Maksimum 13 kişinin bulunduğu sınıflarımızda tüm eğitimcilerimiz sizlerle yoğun şekilde ilgilenmekte ve en iyi şekilde öğrenmenizi saplamaktadır. Aynı zamanda eğitim sürecince kullanmış olduğumuz tüm materyaller sizlere ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Online Dil Eğitimi

Avcılar İngilizce kursu olarak birebir eğitimlerimizle birlikte isteyen öğrencilerimiz için online eğitim imkanı da sunuyoruz. Kurs merkezimize ait olan özel platformalar aracılığı ile etkin ve kaliteli öğrenime online olarak katılabilirsiniz. İsterseniz sınıflarda isterseniz de online olarak öğrenme garantisi verilmektedir. Bir seviyeyi her türlü eğitim şekli ile sizlere en ince ayrıntısına kadar veriyor ve öğrenmenizi sağlıyoruz. Bu süreçte kullanılan online eğitim platformlarımız tüm öğrencilerimize 5 yıl boyunca hediye edilmektedir. istediğiniz zaman diliminde bu platformlar aracılığı ile derslere dahil olabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver