İngilizce Tercüme

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Bütün konularda İngilizce çeviri gereksinimleriniz için firmamızı tercih edebilir, kaliteli ve olağanüstü hizmetten yararlanabilirsiniz. Zamanında ve bütçeye göre en kaliteli İngilizce tercüme çözümlerini sağlayabilen profesyonellerimiz, tüm çeviri projeleriniz için her zaman kalite ve doğruluğu aynı anda sunar.

 

En İyi İngilizce Tercüme Bürosu

Belge tercümesi, simultane tercüme, dil doğrulaması, ardıl çeviri, transkripsiyon, dizgi ve grafik, seslendirme ve altyazı, personel çözümleri, çok kültürlü pazarlama, belge yönetimi, biriktirme hizmetleri, sanal veri odası hizmetleri, e-öğrenme desteği gibi daha onlarca kategoride İngilizce tercüme yardımı alabilirsiniz. Dünya çapındaki en büyük İngilizce çeviri şirketlerinden biri olduğumuzdan, pek çok sektöre özel İngilizce çeviri çözümleri sunuyoruz.

 

Hukuki Konularda İngilizce Çeviri

Sertifikalı dilbilimcilerden oluşan ağımızda, hukukçu terminolojisine hakim olan profesyonel tercümanlar da yer alıyor. Bir dizi hukuk ve dava belgelerini İngilizceden Türkçeye ya da tam tersi yönde tercüme edebiliyoruz.

 

Finans Konularında İngilizce Tercüme

İngilizce finansal hizmetler alanında eğitim almış personellerimiz sayesinde, finansal konularda en yüksek kalitede İngilizce tercüme hizmeti sunabiliyoruz. Finans kategorisinde bulunan bütün belge ve metinlerin çevirilerini kaliteli şekilde gerçekleştiriyoruz.

 

Teknoloji Konularında İngilizce Çeviri

Teknoloji şirketleri, İngilizce projelerini küresel dağıtım için başarılı bir şekilde uyarlamayı hedefler. Bunun için uçtan uça çözümler sağlamak adına firmamızla iş birliği yapan çok sayıda global müşterimiz vardır. Uzman dilbilimcilerden meydana gelen ekibimiz, teknik İngilizce konuları ve terminoloji hakkında yeterli donanıma sahiptir.

 

Resmi Belgelerde İngilizce Çeviri

Geniş uzmanlık yelpazemiz, resmi belge çevirisinde de hizmet sağlamamızı kolaylaştırır. Sağlık hizmetleri, finans, tarım, enerji ve diğerleri dahil olmak üzere her türlü alandaki resmi evrakların İngilizce tercüme işlemi, firmamız tarafından özenle gerçekleştirilir.

 

İhtiyaç duyduğunuz diğer tüm alanlarda İngilizce tercüme hizmeti için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver