İngiltere Öğrenci Vizesi Başvurusu Nereye Yapılır?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha önceki yazılarımızda inceleyeceğiniz veya bizleri arayarak detaylı bir şekilde öğreneceğiniz İngiltere Öğrenci Vizesi belgeleri ile başvurunuzu nereye yapmanız gerektiğini merak ediyorsanız, bu sorunuza yanıt vermekteyiz.

İngiltere Konsolosluğu doğrudan yapılacak olan başvuruları değerlendirmeye almayacaktır. Bu nedenle İngiltere vize işlemlerinde çalışmaları yürütmekte olan temsilcilikler aracılığıyla başvurularınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Ancak konsolosluk uygun gördüğü durumlarda mülakata çağırabilmektedir. Gerek parmak izi uygulamasında, gerekse biyometrik fotoğraflarda ve diğer durumları kapsayan hallerde bu mülakatlara gerek duyulabilmektedir. Unutmamanız gereken husus, son karar merciinin temsilcilikler değil, İngiltere Konsolosluğu olduğudur.

Online olarak doldurulmakta olan başvuru formu ile randevu tarihinizde yapacağınız başvurular hususunda tüm bilgileri detaylı bir şekilde alabilmek adına yetkilendirilmiş merciiler ile iletişime geçebilir veya ihtiyaç duyduğunuz soruların yanıtlarını sitemiz üzerinden alabilirsiniz.

Son 10 yıl içerisinde almış olduğunuz pasaportun vize bitiş tarihi itibariyle 6 ay daha geçerli olması halinde herhangi bir sorun yaşamadan başvurularınızı gerçekleştirebilir ve bunun yanında istenecek diğer evrakları başvuru türünüze göre eksiksiz bir şekilde tamamlayabilir ve en kısa sürede başvuru onayınızın gelmesini bekleyebilirsiniz.

Size uygun olan vize türünü seçtikten sonra, uygun içeriklerle yapacağınız başvurularınızın temsilcilikler aracılığıyla ulaştırılmasını hatasız ve zamanında sağlamanız halinde olumlu yanıtları almanız mümkün olacaktır. Konsolosluk tarafından vize reddi yanıtıyla karşılaşmamak amacıyla başvurularınızı doğru bir şekilde yaptığınızdan emin olmak adına bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede İngiltere Öğrenci Vizesini hangi sürelerde, hangi belgelerle ve ne kadar ücret ödeyerek alacağınıza dair detayları da sizlerle paylaşabileceğiz.

Bu Yazıya Tepki Ver