İngiltere Vizesi Randevusunda İhtiyaçlarınız

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Seçtiğiniz tarih ve saatten en az 15 dakika önce seçtiğiniz İngiltere Vizesi aracı merkezinde ya da konsoloslukta olduğunuzdan emin olun. Giriş kısıtlıdır ve görüşme süresi herkese göre belirlenir. Bu yüzden erkenden orada hazır olduğundan emin olun.

Randevu Öncesi ve Sırasında Dikkat Edilecekler

Girişte, kişisel telefonunuzu, cep telefonunuz da dâhil olmak üzere bir dolabın içine yerleştirmeniz istenebilir. İhtiyacınız olan tek şey başvuru belgeleriniz ve kendinizsiniz. Randevunuz gününüz için orijinal belgeleri ve bir dizi fotokopiyi hazırladığından emin olun.

Size başvurunuzun durumunu bildirecek olan SMS hizmetinden faydalanmak isteyip istemediğiniz sorulacaktır. Yanınızda her halükarda nakit para bulundurduğunuzdan emin olun. Biyometrik için sıranızı bekleyin (parmak izi ve fotoğraf)

Not: Sizden istenmedikçe, yukarıda belirtilen destekleyici belgeleri vermekte ısrar etmeyin. Ancak, hazırladığınız ek belgelerden bahsetmekten çekinmeyin.

Vize işlemleri genellikle 5-15 iş günü sürer. Ancak, vizenizin 3-5 iş günü içinde işleme alınabilmesi için öncelikli vize hizmetinden de yararlanabilirsiniz. SMS Hizmetinden faydalandıysanız, pasaportunuz aracı kuruma teslim edilmeye hazırsa, bir SMS alırsınız. İngiltere Ziyaretçi Vizesine başvurmak için ek ipuçları:

Belgelerinizi Erken Toplayın

İngiltere Vizesi başvurusu için gerekli olan belgeleri tamamen toplamak biraz zaman alır. Bununla birlikte, çevrimiçi başvurunuzdan birkaç hafta önce hepsini bir araya getirmeye başlamanızı öneririz. Bunları önceden hazırlamak, randevu tarihinizi beklerken daha az sıkıntı yaşamanıza sebep olacaktır. Randevu tarihinizden önce tüm gereklilikleri yerine getirmek için acele etmek yerine tek yapmanız gereken tüm belgeleri kontrol etmektir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver