İnkjet Kodlama

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

inkjet kodlama endüstriyel alanda mürekkep püskürtme yöntemi ile her tür ürün üzerine yapılan kodlama çalışmalarına verilen isimdir. Ürün kodlama çalışmaları artık her sektör için zorunlu hale gelmiş olan önemli bir uygulamadır. Özellikle gıda, tarım, ilaç, kozmetik, temizlik, ambalaj ve koli, meal ürünler, plastik ve kauçuk sanayisinde üretilen her bir ürün için kodlama zorunluluğu bulunmaktadır. Kodlama ile ürünlerin üzerine kanunlarda belirtilen gerekli bilgiler işlenmektedir.

İnkjet kodlama sürecinde bu cihazların hafızalarına gerekli bilgiler nasıl kodlanmak isteniliyorsa o şekilde giriş yapılmaktadır. ve üretilen her bir ürün üzerine bu bilgiler püskürtme olarak kodlanmaktadır. Zorunlu olan ve kodlanması gereken bilgilerin başında üretim tarihi, son kullanma tarihi, seri no ve parti no yer almaktadır.

Ekip Kodlama firması olarak sizlere farklı birçok kodlama cihazı sunuyoruz. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun olan cihazlar arasından tercihlerinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda Zanasi inkjet ürünlerini de firmamızda bulabilirsiniz. Bunun için web sayfamızı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Lazer Markalama Cihazları

Ekip Kodlama firması olarak inkjet cihazlar ile birlikte Lazer markalama cihazlarını da satışa sunuyoruz. Lazer markalama cihazları injket cihazlardan farklı olarak kodlama ve markalama çalışmalarını lazer yöntemi ile yapmaktadır. Her bir ürün üzerine yoğun bir ışın uygulanarak kodlama ve markalama çalışmaları yapılmaktadır.

Tüm ürünlerimiz için hızlı satış ve servis hizmetimiz bulunmaktadır.

Bu Yazıya Tepki Ver