Instagram ve Facebook’a erişim sorunu! Instagram çöktü mü? Facebook çöktü mü?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram zaman zaman erişim sorunlarıyla gündeme geliyor. Resim akışında ve yüklemesinde sorun yaşamış vatandaşlar, internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki, Instagram çöktü mü? Instagram’da sızıntı neden yok? Instagram’da fotoğraflar neden yüklenmiyor?

Popüler sosyal ağ uygulaması Instagram’da dünya çapında erişim sorunu yaşanıyor. Bütün dünyada olduğu gibi Türk kullanıcılar da ‘Instagram çöktü mü?’ sorusuna değişik platformlar yoluyla yanıt arıyor. Twitter’da çoğu kullanıcı Instagram’da yaşadıkları sorunu dile getirerek düşünce edinmeye çalışıyor.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Sosyal paylaşım platformu Instagram’da akşam saatlernde bir takım kullanıcılar erişim problemi yaşamaya başladı. Kullanıcıların bir kısmı ana sayfa akışının yenilnemediğini ve en düşük 3 – 4 saatlik gönderilerin asıl sayfalarına düştüğünü söyledi. Hatta bazı kullanıcılar eski diret mesaj bildirimlerinin her tarafta geldiğini ifade etti. Instagram’dan ise yaşanan sorun ile ilgili henüz bir tanımlama yapılmadı.

instagram coktu mu

Haritaya kadar Istanbul üzerinden sarı renkle gösterilen sorun İngiltere, Fransa’nın kuzeyi ve Hollanda da daha yoğun şekilde yaşanıyor.

FACEBOOK’TA DA SORUN VAR

Bir başka sosyal medya platformu olan Facebook’a erişim sağlanamadığı kullanıcılar göre bildiriliyor.

WEB INSTAGRAM’DA DA SORUN VAR

Instagram’a web’ten giriş gerçekleştirmek isteyenler de benzer sorunu yaşıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver