İnternetten İfşa Nasıl Kaldırılır?

distile4-min
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnternet ortamında devam ettirmiş olduğumuz faaliyetler her zaman aynı oranda başarılı bir şekilde gitmiyor. Bazen inişli çıkışlı bir grafik seyredebiliyor. Bu gibi durumlarda reklam ve tanıtım hizmetlerimizin olumlu olması önem taşıyor. Özellikle müşterilerin firmalarımız hakkında yapmış olduğu yorumların hedef kitlemize ulaşması ve etkilemesi için bu yorumların olumlu olması gerekiyor. Ancak bazı durumlarda yorumların tamamı olumlu olmuyor. Bu durumu yaşamak da bizlerin kazancını ve başarısını etkiliyor. Bunun yanı sıra negatif yorumlar firmalarımızın ve işletmelerimizin hatta markalarımızın bile prestijini sarsıyor. Son dönemlerde bu tarz negatif içeriklere engel olmak için internetten ifşa kaldırma hizmetleri veriliyor. Böylelikle bizler hakkında yapılan negatif yorumlar, eleştiriler ve ifşalar ortadan kaldırılmış oluyor.

İnternette Yayınlanan Olumsuz Haberler Nasıl Kaldırılır?

En kaliteli firmalar bile negatif yorumlardan büyük oranda etkiliyor. Hakkınızda binlerce pozitif yorum bulunsa dahi bir tane negatif yorum sizlerin kazancını olumsuz yönde etkiliyor. Bu bakımdan internette yer alan bazı haberlerin, yorumların, resimlerin ve videoların kaldırılması gerekebiliyor. İnternetten haber kaldırma içerikleri bu gibi durumlar için gerekli oluyor. Bu alanda hizmet sağlayan firmalar internette sizler ile ilgili ya da firmalarınızla ilgili olan negatif içerikleri uygulamış oldukları teknikler ile hızlı bir şekilde ortadan kaldırıyor.

Distile Sitesi bu durumu yaşayan firma, işletme ve bireysel kişilere destek sağlıyor. İnternette bulunan negatif yorumları kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda olumsuz haber, fotoğraf, video içeriklerinin yanı sıra telif hakkı size ait olan film, müzik gibi eserlerin kaldırılması, marka ihlallerinin ve şikayetlerin de önüne geçilmesi konusunda profesyonel danışmanlık hizmetleri sunuyor.

İnternette Pozitif İçerikli Haber Yaptırma

İnternet üzerinden yapmış olduğunuz işlerde başarılı olmanız için hakkınızda yapılan yorumların da olumlu olması gerekiyor. Bu işlem sizin iyi bir şekilde tanıtılmış olmanızı sağlıyor. Ancak hakkınızda bir tane bile negatif içerik bulunduğunda bu durum sizin, yapmış olduğunuz işin ya da ürünlerinizin karalanması anlamına geliyor. Bu konuda sitede hizmet veriliyor. Sizlerle ilgili internet ortamında yayınlanan bu olumsuz yorumlar kaldırılırken sizleri daha iyi şekilde tanıtacak olan haber yaptırma içerik ve işlemleri sitede sunuluyor. Sizlerde internet üzerinde daha kaliteli, saygın ve itibar sahibi bir firma olarak tanıtılmak istiyorsanız siteye ulaşabilirsiniz.

İnternette Saygın Ve Prestij Sahibi Olma

Yapmış olduğunuz çalışmaların internet üzerinde de beğeni almasını ve sizlere saygınlık kazandırmasını istiyorsanız siteden hizmet alabilirsiniz. Sitede internetten haber kaldırma işlemleri yapıldığı gibi ifşa kaldırma işlemleri de yapılıyor. Aynı zamanda sizlerin prestijine zarar vermeye müsait olan her türlü yayın yok edilebiliyor. Bu alanda yaşamış olduğunuz mağduriyeti gidermek için siteyi inceleyebilirsiniz. Siteden alacağınız danışmanlık desteği ile internet ortamında sizler ile ilgili yazılan tüm olumsuz içerikleri kaldırabilirsiniz.

Distile sitesinden alacağınız hizmet ile hakkınızdaki olumsuz yorumları kaldırarak saygın ve itibar sahibi bir firma haline gelebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver