İŞBİR YATAK’TAN SONBAHARA ÖZEL UYKU ÜRÜNLERİ

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonbaharda, soğuyan havalar ile birlikte vücudumuzun biyolojik saati de değişiyor. Bu durum gün içerisinde çabuk yorulma, mutsuzluk ve uykusuzluk gibi sorunları da beraberinde getiriyor. Konuyla ilgili uzmanlar, bu dönemde yaşanan uykusuzluğu, vücudun ritmini sağlayan ve uykuya dalma hızını ayarlayan melatonin hormonunun ve vücuda canlılık, zindelik veren seratonin hormonunun yetersiz kalmasına bağlıyor. Uykusuzlukla beraber zayıflayan bağışıklık sistemi de nezle, grip ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara yakalanma riskini artıyor. Bu kapsamda, İşbir Yatak da geliştirdiği nitelikli uyku ürünleri ile uyku konforunu artıracak çözümler sunmaya devam ediyor. Güneşli havalara git gide veda etmeye başladığımız bu günlerde, sıcak uykuya olan ihtiyaç konforla buluşturuyor.

GENÇLERİN VE HEP GENÇ KALANLARIN TERCİHİ: VAMOS YATAK

Sağlıklı bir fizyoloji gelişimi için, çocuklarda kaliteli ve düzenli bir uyku düzeni oldukça büyük önem taşıyor. Çocukların ve gençlerin gelişmekte olan fizyolojisine uygun olarak tasarlanan Vamos yatak, konfor ve ergonomiyi bir arada sunuyor. Yatak, sahip olduğu konfor katmanları sayesinde omurgayı en iyi şekilde destekleyerek sağlıklı bir uyku sunuyor. Gece boyunca oluşan istemsiz dönüşlerde ise ses yapmıyor. Pamuklu kumaşı, konfor ve dolgu katmanları sayesinde hava geçirgenliği ve nefes alabilirliği sayesinde gece boyu da terletme yapmıyor. Aynı zamanda, üst yüzeyindeki tek parça dolgu katmanı sayesinde oldukça dayanıklı bir yapıya sahip.

Tekli satışı olmayan Vamos yataklar, lansmana özel fiyatlarıyla kampanya kapsamında Vamos baza ve başlıklarla, Vamos set olarak satışa sunuluyor.

ERGONOMİK TERCİHLER İÇİN: ALİSSA YATAK

İçerisinde yer alan paket yay sistemi sayesinde kullanıcına yüksek ergonomi sunuyor. Vücudu en iyi şekilde desteklemesi için tasarlanan birbirinden bağımsız ve ses yapmayan paket yaylar sayesinde bir noktada hissedilen basınç diğer noktada hissedilmiyor. Aynı zamanda kullanıcısına sunduğu çift yönlü kullanım ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Ergonomik konfor katmanlarının yanı sıra hava sirkülasyonunu artıran nefes alabilir hijyenik kumaşı sayesinde de ideal uyku iklimi oluşturuyor.

LAVANDER GARDEN İLE UYKULAR LAVANTA KOKUSUYLA BULUŞUYOR

Temizlik ve anti-stres deyince akla ilk gelen koku olan lavanta, nanoteknoloji sayesinde yatak kumaşlarında yerini alıyor. Mikrokapsülleme yöntemi kullanılarak üretilen Lavender Garden yatak, diğer teknolojilerin aksine lavanta kokusunun uzun süre hissedilmesini sağlıyor. Lavantanın serinletici, sakinleştirici ve stres azaltıcı etkisi uykuya geçişi kısaltırken, dinlenmiş ve zinde bir şekilde uyanmaya da yardımcı oluyor. Yumuşak yatak tercih edenler için tasarlanmış yatak, içerisinde bulunan birbirinden bağımsız 7 bölgeli yaylar sayesinde ses yapmıyor ve zamanla deforme olmuyor. Yatağın üst kısmında kullanılan viskoelastik malzeme ise vücudun üzerinde oluşan basıncı minimuma indiriyor.

ERGONOMİK TERCİHLERİNİZ İÇİN: ELİTE POCKET

Birbirinden bağımsız paketler içerisinde metrekarede 256 adet torba yaya sahip Elite Pocket yatak, ergonomik yatak tercih edenler için oldukça kullanışlı. İçerisinde bulunan yaylar sayesinde ses yapmayan ve zamanla deforme olmayan yatakta aynı zamanda bir noktada uygulanan yük diğer noktalarda hissedilmiyor.

HER YAŞ İÇİN OLDUKÇA RAHAT VE ERGONOMİK: MİNA YATAK

Yaysız seçenekte yumuşak ve ergonomik olan Mina Yatak, yüksek kalite konfor katmanı sayesinde hava geçirgenliği sağlıyor. Özel ve terletme yapmayan örgü kumaşı ile hem bebekler hem de yetişkinler için konforlu bir uyku deneyimi sunuyor.

Bu Yazıya Tepki Ver