İsmail Kartal’dan Maç Sonu Açıklamalar “İrfan, Bugün İğneyle Sahada Oldu

Screenshot_2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, “Oyuncularıma ikinci yarıda topun hızını artırmamız gerektiğini vurguladım. Bu sayede daha akıcı oyun ortaya koyduk ve kritik pozisyonlar yakaladık. Hedefimiz 3 puandı ve bu hedefe ulaştık. Takımıma gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Özellikle İrfan Can Kahveci’nin performansına değinen Kartal, “İrfan bugün fiziksel olarak tam anlamıyla hazır olmamasına rağmen sahadaydı. Frikik konusunda ise, her maçta değişiklik yapabiliriz ve bugün İrfan’ın atması uygun değildi, bu yüzden başka bir oyuncumuza şans verdik” ifadelerini kullandı.

Kent’in saha içindeki pozisyonuyla ilgili de konuşan Kartal, “Kent’in hangi kanatta oynayacağına karar verirken oyunun akışını göz önünde mezbet bulunduruyoruz. Onun için spesifik bir kanat yok, sonuçta o bir kanat oyuncusu” dedi.

Takımın savunma ve hücum dengesi hakkında da bilgi veren Kartal, “Hücum yaparken savunmayı, savunma yaparken hücumu düşünmek bizim stratejimiz. Elbette oyuncu kalitesi önemli, ancak sistem ve oyun planı olmadan bu kalite yetersiz kalır. Biz ekibimizle beraber bu planı oluşturduk ve alternatif planlarımız da mevcut” diye konuştu.

Yoğun maç temposu ve antrenman programları nedeniyle mezbet giriş evine sadece birkaç kez gidebildiğini belirten Kartal, “Son 3 aydır sürekli tempoda olduk. Şimdi biraz dinlenmeye ve kafamı toplamaya ihtiyacım var” şeklinde hislerini ifade etti.

Bu Yazıya Tepki Ver