Isparta’da korkunç olay! Uzman çavuş ve eşi, çocuklarının gözü önünde öldürüldü

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, sabah saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Erkan Öztürk, nöbetten çıkınca Davran Mahallesi 142. Cadde’de bulunan Selçuklu Sitesi’ndeki evine gitti.

Öztürk’ün hemen ardından eve eşinin erkek kardeşi geldi.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ATEŞ AÇTI

Polis olduğu öğrenilen şahıs, Erkan Öztürk ve eşi Ebru Öztürk’ü 2 ve 5 yaşlarındaki çocuklarının gözü önünde tabancayla vurarak olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çiftin öldüğünü tespit etti.

Çiftin 2 çocuğu korumaya alındı.

TABUR KOMUTANI ACI HABERİ VEREMEDİ

Olay yerine Isparta Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay ve İl Emniyet Müdürü Metin Akay ile Öztürk’ün çok sayıda mesai arkadaşı geldi. Polis ekipleri evde inceleme yaparken, komşular tarafından sahip çıkılan çocuklar daha sonra sağlık firari kayınbiraderin ise her yerde arandığı öğrenildi.

Talihsiz olayda hayatını kaybeden uzman çavuşun tabur komutanı, acı haberi telefonda Öztürk’ün ağabeyine söyleyemeyerek, Öztürk’ün rahatsızlandığını ve hastaneye sevk edildiğini, kendilerinin Isparta’ya gelmeleri gerektiğini aktardı. Komutan, daha sonra yaptığı görüşmeyi Garnizon Komutanı Tuğgeneral Atay’a aktardı.

Olayla ilgili polisin çalışmaları devam ediyor.

(İHA)

Bu Yazıya Tepki Ver