İsrail Askerlerinin İşkence ve Aşağılama İddiaları

image_657566bbb5bb2_l4E1vS
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazze’deki İşgal Genişliyor

İsrail ordusu Gazze’deki işgalini genişletirken, basında Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki yıkımın ortasında yarı çıplak, iç çamaşırlarıyla yan yana dizilmiş onlarca Filistinlinin elleri kelepçeli görüntüsü yer almıştı.

İsrail Ordusu Alıkonulan Filistinlileri Serbest Bıraktı

İsrail tarafından Gazze kentinin doğusundaki Ez-Zeytun Mahallesi’nde alıkonulan Filistinlilerden bir kısmı dün sabah saatlerinde kamyonlara bindirilerek Gazze kenti yakınlarındaki bir askeri kontrol noktasında salıverildi.

İşkence ve Aşağılanma İfadesi

Hastanede tedavi altına alınan Filistinlilerden 58 yaşındaki Usame Ude, alıkonuldukları süre boyunca işkence ve aşağılanmaya maruz kaldıklarını söyledi.

Aç ve Susuz Bırakılma

Salıverilen betzmark  Filistinlilerden Ahmed Ebu Ras, 4 gün boyunca aç ve susuz kaldıklarını ve tuvalete gitmelerine bile izin verilmediğini söyledi.

Evlerin Bastırılması

Beyaz bayrak açınca İsrail ordusunun, tanklarını hemen onlara doğru çevirdiğini kaydeden Ebu Ras, evlerini bastıklarında canlarını kurtarmak için teslim bayrağı açtıklarını belirtti.

İsrail Askerlerinin Şiddeti

Askerler erkekleri, hayvanları sürüklüyormuşçasına yerde sürüklüyordu. Alıkonulanlar yorgunluktan uyuyakaldığında  betzmark giriş ise yüzlerine ve bedenlerine tekme atılıp uyandırılıyorlardı.

Bu Yazıya Tepki Ver