“İstanbul Photo Awards 2023″ün Dördüncü Sergisi CSO Ada Ankara’da Açıldı

image_6582045dc2898_RGvS1L
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Istanbul Photo Awards 2023’ün dördüncü sergisi, CSO Ada Ankara’da açıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla CSO Ada Ankara’da açılan sergi, 30 Aralık’a kadar ziyaret edilebilecek.

Bu yıl 9’uncu kez düzenlenen yarışmada ödül kazanan 29 fotoğrafçının eserleri ve Filistin konulu ödüllü fotoğraflardan oluşan sergide, Gazze’de görev yapan Anadolu Ajansı çalışanlarının tarihe kayıt düştüğü gerçeklerden oluşan bir seçki de yer aldı.

Yıllık Olayları Yansıtan Fotoğraflar Sergide

Ukrayna-Rusya savaşı, Filistin’de yaşananlar, Taliban yönetiminin baskıları, Nijerya’daki çocuk kaçakçılığı, lityum lı çevresel değişimleri, Tayland’daki doğal yaşam çalışmaları, Katar’daki Dünya Kupası, Portekiz boğa güreşleri, Arktik Denizi’ndeki buz kırıcıları ve Afrika kıtasındaki albinolara kadar geçen yılın küresel olaylarını ele alan fotoğraflar da sergide yer buldu.

“Gerçek bir medya fabrikasından bahsediyoruz”

Açılışta konuşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AA’nın fotoğraflarının artık bir küresel marka olduğunu, AA fotoğraf servisinin, dünyada haber üretim süreçlerine etki eden çok nitelikli medya üretim merkezi durumunda bulunduğunu söyled

Bu Yazıya Tepki Ver