İstanbul’da Bulunan En İyi Kiralık Sepetli Vinç firması

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İstanbul’da kiralık vinç firması arayan vatandaşlar için en güvenilir hizmet veren firmalardan birisi olan Sepetlivinckiralama firması, sepetli vinç kiralama sektöründe vermiş olduğu profesyonel hizmet sayesinde İstanbul’un en köklü kiralık vinç firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Ne Gibi Hizmetler Vermekteler?

Firmanın sunmuş olduğu başlıca hizmetler;

Sepetli Vinç Kiralama

Firmanın kullanıcılarına sunmuş olduğu sepetli vinç kiralama hizmeti sayesinde, çalışma bölgesi riskli olan alanlarda güvenli çalışabilir ve ulaşılması zor olan yapılara güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz. Sepetli vinçlerin farklı tip ve tonajları mevcuttur. Çalışma yüksekliğine, bulunduğu konuma ve ihtiyacınıza göre 20, 25, 30, 43, 45, 53, 60, 65, 68, 70 ve 84 metrelik sepetli vinçleri en uygun fiyatlarda, kaliteli ve güvenli bir şekilde firmadan kiralayabilirsiniz.

Sepetli Platform Kiralama

Firmanın kullanıcılarına sunmuş olduğu bir diğer hizmet de sepetli platform vinç kiralama hizmetidir. Sepetli vinç platformlar çalışanlara büyük avantaj sağlamakta ve maliyeti en aza indirerek firmalara düşük maliyetle yüksek kazanç sağlamaktadır. Sepetli vinçlerin kullanım alanlarından bazıları şunlardır;

  • İnşaatlar belirli bir yüksekliğe ulaştıktan sonra çalışanlar için büyük zorluklara neden olur. İnşaatlar için gerekli malzemelerin bu büyük yapılara ulaştırılmasında büyük kolaylık sağlayan, sepetli platformları ve kiralık vinç araçlarını kiralayabilmeniz için en güvenilir firmalardan birisi de sepetlivinckiralama.net firmasıdır.

Jumbo Sepetli Vinç Kiralama

Sepetlivinckiralama.net firması birçok farklı araç ile her türlü vinç hizmetini müşterilerine en profesyonel şekilde sunan kaliteli firmalardan biridir. Jumbo sepetli vinç kiralama hizmeti de bulunan firmanın sunmuş olduğu bu vinç türü sayesinde en yüksek yapılara eşyalarınızı taşıyabilir, işçi güvenliğini sağlayabilir, daha hızlı ve ucuz bir şekilde işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanımı için uzman bir operatöre ihtiyaç duyan bu kiralık vinç türü, her türlü kullanım alanına uygundur ve bu alanlara sabitlenebilir. Ayrıca 75 metre yüksekliğe çıkabilir ve 180 derece dönüş de sağlayabilir. Bu kiralık vinç türü kamyon üstüne monte edilerek kullanılmaktadır. Kullanımı her türlü alana uygun olan jumbo sepetli vinç kiralama hizmetini en kaliteli şekilde veren firma kiralık vinç sektörünün en güvenilirlerinden birisidir.

Hiyab Vinç Kiralama

Henüz vinçler üretilmeden önce insanlar taşıma işlerini kas gücüyle yapmaktaydı. Yapıların uzun süreler de tamamlanmasına, çok fazla sayıda insan gücüne neden olan bu duruma alternatif bir çözüm bulunarak üretilen vinçler hem kas gücü kullanımını birçok alanda azalttı hem de yüksek maliyetin önüne geçti.

Hiyab vinç, hiyap şirketi tarafından üretilen hidrolik sistemli bir vinç türüdür. Bu vinç türü 1946 yılından itibaren yük ve eşya taşıma araçları arasında en çok tercih edilen model olmaktadır. Mobil vinç gurubuna giren hiyab modeli zaman ve iş gücü konusunda büyük tasarruf sağlamasından dolayı yine vinç türleri arasında en çok tercih edilen mobil vinç kategorisine girmeye hak kazanmıştır.

Bu vinç kiralama hizmetini de müşterilerine en kaliteli şekilde sunmakta olan sepetlivinckiralama.net firmasının sunmuş olduğu diğer tüm hizmetlere ulaşmak ve kiralık vinç hizmeti almak için web sitesine uğrayabilirsiniz.

 

Bu Yazıya Tepki Ver